Зодии и коли

  • Сподели:
Зодии и коли

Овен - Родените под знака на овена са смели и обичат скоростите. Те биха се радвали на много бърз и яростен автомобил в крещящ цвят.

Телец - Телците обожават комфорта и лукса, но същевременно са практични. Те се нуждаят от автомобил, който съчетава всички тези качества - Lexus или Volvo.

Близнаци - Тяхното вродено раздвоение на личността е предпоставка за закупуването на поне два автомобила. Ако личността е фрагментирана на повече части, ще са нужни повече коли.

Рак - Ако можеха, тези биха си карали къщата. Всъщност може, така че за тях - кемпер. Или, ако настояват да живеят в недвижимо имущество - семеен автомобил.

Лъв - Шефовете се возят в големи черни лимузини с шофьор.

Дева - Нещо икономично, което девите ще си държат чистичко и спретнатичко, за да са винаги готови да хванат пътя.

Везни - С такъв голям избор на автомобили, везните ще мислят цял живот, докато си изберат кола, затова винаги ще се возят при приятели и роднини.

Скорпион - Господари на мистерията, на скорпионите подхожда автомобил в тъмен цвят със затъмнени прозорци, така че никой да не вижда какво се крие зад тях.

Стрелец - Самолет.

Козирог - Мерцедес, като награда за положения къртовски труд и отдаденост към всеки един аспект на живота.

Водолей - За тях колите са нещо твърде материално и прозаично, затова предпочитат вълнуващото приключение на обществения транспорт.

Риби - Рибите рядко помнят къде са паркирали, тъй като винаги са твърде напушени, така че няма никакво значение каква кола карат.