Зодиите и техните положителни черти

  • Сподели:
Зодиите и техните положителни черти

Овен

Представителите на тази зодия са изключително силни и борбени личности. Те определено притежават качествата на лидер. Овенът е честен, директен и има голямо сърце. Представителите на тази зодия знаят много добре как да преследват успеха и никога не се отказват от целта си. Дори с малко по-труден характер от останалите зодии Овенът знае как да обича истински, верен и искрен e като приятел и партньор. Овенът е достатъчно силен и борбен и не се страхува да  поема рискове. Той подхожда винаги с уважение и респект към хората около себе си, дори и когато са го обидили по-някакъв начин той е способен да запази самообладание и да ги почерпи с комплимент. Овенът е изключително трудолюбив и когато е избрал работа, която му е на сърце, той ще и се отдаде напълно ще вложи всичките си сили и енергия, за да вървят нещата в правилната посока.

Телец

Телците са изключително упорити, честни и особено състрадателни към най-близките си. Телецът е реалист, който харесва точността и лоялността в хората около себе си. За Телеца едно от най-важните неща, което му доставя блажено удоволствие, е хубавата храна, а на следващо място по важност са му любимите хора. Телецът носи в себе си силна чувствителност, за която на моменти изпитва особено трудност да покаже. Работата на Телеца е свързана с много постоянство, както и логичност, защото представителите на тази зодия са изключително интелигентни и лоялни работници. Планетата, която управлява тази зодия, е Венера, която е пряко свързана с красотата, сладостта от живота и изкуството, точно поради тази причина и самите Телци са привлечени от красиви хора, хубава храна и нещо, което могат да сътворят единствено със собствените си сили. Телецът се отличава със своята доброта, стабилност и упоритост.

Близнаци

Близнаците притежават изключително силна интуиция. Те знаят как да се наслаждават на живота и сами. Когато са сред други хора, те са изключително забавни, харизматични и остроумни. Близнакът е единственият представител сред 12-те зодии, който може  да прекара дни, седмици, дори и месеци в непрекъснато говорене. Той обича смислените, логични и интересни разговори. Близнаците са изключително интелигентни и човек винаги може да намери обща тема с тях. Представителите на тази зодия са чувствителни, грижовни и безкрайно романтични. А като приятели са изключително лоялни и истински. Близнаците вярват в любовта и харесват чистите и сериозни отношения във връзките си. Когато обичат сърцето им принадлежи единствено на партньора, на когото са се отдали, защото за тях не е проблем да останат верни на партньора си, на себе си и на връзката си.

Рак

Ракът е изключително разумен, толерантен и целеустремен. За Раците на първо място е семейството. Те са особено жертвоготовни, обичливи и отдадени на семейството. Ракът обича да си спомня за красиви моменти от миналото си и да им се наслаждава отново чрез своите спомени, защото е изключително сантиментален и е човек, който може да оцени малките неща и малките жестове в живота. Любовта и чувствата са изключително важни за представителите на тази зодия и когато имат подходящия човек до себе си, те са готови да направят всичко възможно, за да бъде щастлив, дори са способни на саможертва в името на любимите хора. Ракът носи голямо сърце и е готов винаги да се притече на някой в нужда, защото е изключително съжалителен и без проблем може да се постави на мястото на страдащия.

Лъв

Лъвът е силен, смел и достатъчно уверен в собствените си възможности. Той притежава способността, да се приспособява към всякаква ситуация и среда в която се намира. Лъвът е човек със силен авторитет, който притежава силата и упоритостта да ръководи и мотивира голяма група от хора, поради тази си своя способност той се отличава от останалите хора като абсолютен лидер.  Изключително интелигентни са представителите на тази зодия и могат без проблем и за секунди да намерят решението на всеки проблем. Те притежават смелостта и властта да поемат рискове и в крайна сметка да бъдат победители. Лъвовете са изключително грижовни и състрадателни към най-близките си хора. Когато обича, Лъвът става истински романтик и е готов да даде всичко по силите си, за да може любимият му човек да се чувства щастлив. Лъвовете са амбициозни, целеустремени и енергични. Те имат силата и волята да постигнат всичко, за което мечтаят и никога няма да се откажат докрай да преследват целите си. Хората около тях се възхищават на способността им, да организират и респектират останалите чрез уважение и лоялност. Лъвовете са безкрайни оптимисти, които вярват в добрата ситуация, добрата перспектива, доброто бъдеще и добрите хора.

Дева

Девите са изключително остроумни и винаги намират нестандартно решение за създалият се проблем. Те са чувствителни, организирани и скромни. Девите харесват чистотата и подредеността във всяко отношение и в дома си и сред хората, които ги заобикалят. Представителите на тази зодия освен чистници са и работохолици, които се стремят да изпипат и най-малките тънкости в работната им задача. Стремят се да правят нещата просто перфектни, независимо колко труд, сили и време ще им отнеме това те са абсолютно отдадени на задачата, с която са се захванали. Като приятели Девите са изключително гостоприемни, лоялни и съчувстващи над проблемите на останалите. Девите харесват добрата храна и повечето от представителите на тази зодия разполагат с тайни кулинарни заложби и ако поискат могат да бъдат истински факири в кухнята и да създават кулинарни шедьоври.

Везни

Везните са справедливи, тактични и обичат винаги да въдворяват мир и разбирателство сред останалите хора. Те лесно се поставят на мястото на другия и винаги застават на страната на по-слабия, защото са истински миротворци. Везните са дипломати, които се опитват на всяка цена да съхранят добрия тон. Представителите на тази зодия са изключително търпеливи и внимателни към чувствата на останалите. Везните са трудолюбиви, отговорни и дисциплинирани. Тази зодия харесва красотата в отношенията, топлите и взаимни чувства. Готови са да инвестират голяма доза сила и енергия, за да бъдат щастливи най-близките им същества. Обичат ли, обичат с цялото си сърце и се стремят човека до тях да го усеща постоянно.

Скорпион

Скорпионите са независими, откровени и честни. Дори и това, което ще ви каже Скорпионът, да не ви хареса особено, все пак той няма, да ви спести истината и ще бъде абсолютно откровен за това какво мисли. Скорпионите без проблем са способни да поемат отговорност и да довършат нещата докрай. Те са безкрайно отдадени на нещата, с които се занимават, изключително прагматични са и когато се налага разполагат със солидно количество решителност. Представителите на тази зодия са открити, наблюдателни и емоционални. Скорпионът е особено мил, нежен и лоялен с хората, които обича. Когато ви даде обещание, бъдете на 100% сигурни, че той ще го изпълни, защото Скорпионите винаги стоят зад думите си.

Стрелец

Стрелецът е честен, искрен и безкористен. Той е изключително коректен и разполага със силна интуиция, когато става въпрос за злонамерени хора, той отдалеч ще разбере, ако сте неискрени с него. Стрелецът носи голямо сърце и детска душа, лесно се доверява, щастлив е от малките неща и усмивката му е винаги на лицето. Той е безкраен оптимист, вярва, че всичко ще е наред до последно и има очи само за хубавите неща. Стрелецът е жалостив, солидарен и лоялен към най-близките си хора и приятелите. Като приятел Стрелецът е човек, който винаги ще ви подаде ръка и ще ви помогне при нужда. Той е човек, на когото може да разчитате безрезервно. Представителите на тази зодия са изключително интелигентни, трудолюбиви и любознателни. Стрелците излъчват огромно щастие и лесно могат да заразят с него всеки, който се доближи до тях. Те притежават и доста интересно чувство за хумор, с което няма как просто да ви е скучно в тяхната компания.

Козирог

Козирогът е трудолюбив, решителен и лоялен. Достатъчно организиран е и винаги знае какво иска. Козирогът е безкрайно упорит и наумил ли си е нещо, ще даде всичко по-силите си, докато не го постигне. Представителите на тази зодия са енергични и постоянно в движение, те или са се заели с изпълнението на задачата, или докато всички си мислят, че си почиват, те планират следващия си ход. Козирозите са изключително амбициозни, работливи и сериозни към нещата, с които са се заели. Човек може да разчита на тяхната коректност, помощ и лоялност. Те са добри приятели, които могат да изслушват и да дават чудесни съвети. Козирогът е жалостив и състрадателен, а когато е влюбен дава всичко от себе си в името на любовта.

Водолей

Те са срамежливи мечтатели, които непрекъснато планират как да направят щастливи хората, които обичат и как да им осигурят по-добро бъдеще. Водолеят е изключително отдаден на семейството и любимите си хора и с каквото и да се занимава, то е винаги с идеята да помогне на хората, които обича. Изключителен оптимист, който вярва в добрите дела. Водолеят е мил, романтичен и изключително борбен, когато стане въпрос за щастието на любимите. Представителите на тази зодия са креативни и изобретателни. Водолеят е способен да изобрети от нищо – нещо, за да направи другите щастливи. Като приятел Водолеят е добронамерен, търпелив и съобразителен с чувствата на другите. 

Риби

Рибите са мили, щедри и сантиментални. Това е една от зодиите, която без проблем би ви простила обида и би забравила още на секундата за това, тъй като Рибите не са злопаметни и нямат склонността да таят лоши чувства в себе си. Рибите са лесно влюбчиви, защото вярват в красивата и приказна любов. Представителите на тази зодия винаги биха помогнали на някой, който е в нужда, защото са изключително безкористни и щедри. Рибите са добри и солидарни приятели.