Зодиите като бохеми - кои харчат най-много пари

  • Сподели:
Зодиите като бохеми - кои харчат най-много пари

ЛЪВ

За разлика от останалите зодии, които след малко ще разгледаме, Лъвът харчи парите си много премислено и разумно и най-вече го прави с цел лукс и удобства, рядко прави безсмислени харчове. При него всичко е със стратегия, знае как да вложи пари в нещо, което след време би му ги възвърнало двойно, но все пак Лъвът обича да разполага с големи суми пари и да си угажда. Той наистина е бохем, стане ли въпрос за скъпа вечеря, луксозен ресторант и още по-скъпи подаръци към половинката. Лъвът не се стиска, той е с широки пръсти в това отношение. За Лъва е важно да подържа имиджа си и е способен да вложи и последните пари, с които разполага, даже да изтегли кредит, за да си набави скъп костюм, луксозна кола и още по луксозно жилище. Той е бохем от класа, знае как да изкарва много пари, но определено знае и как да инвестира в себе си и в лукса, без които просто трудно би бил щастлив.

 

СТРЕЛЕЦ

За тази зодия спокойно можем да кажем, че са с широки пръсти. Те успяват да изхарчат повече, отколкото са способни да изкарат. Думата спестяване не е позната на Стрелеца. Той обича да влага пари в развлечения, почивки и като цяло да угажда на душата си. Стрелецът смята, че в живота трябва да се опитат всички сладости и е готов да влага парите си в тази посока. Той ще инвестира в неща, които биха му създали прекрасни спомени, като скок с бънджи или парашут, скално катерене, околосветско пътешествие, дори. Стрелецът е изключително ларж към приятели, към познати, към роднини, че дори и към непознати, готов е винаги да почерпи, да плати сметката и даде пари назаем, дори на хора, които знае, че няма да му ги върнат. Той обича новите и изпълнени с адреналин преживявания и е готов да даде и последните си пари за развлечения и авантюристични преживявания. Стрелецът възприема парите не като средство за препитание, а като средство за развлечения, точно за това е истински бохем.

 

БЛИЗНАЦИ

Те са истински царе на скоростното харчене на пари. Ако има предаване, в което печели този, който най–бързо си изхарчи парите – те винаги ще държат първото място. Обичат да влагат парите си във всичко, което на пръв поглед им е харесало и директно си го набавят. Не обичат да пресмятат финансите, с които разполагат, това определено ги депресира. Харесва им да ходят на шопинг, да влагат парите си предимно в дрехи, козметика и куп безсмислени джунджурии – просто обичат да харчат на поразия. На тях винаги всичко им е нужно, те не могат да спестяват и да се стискат в черупката си. Истински бохеми са, обичат да се наслаждават на живота и на благата му. Угаждат си с вкусна храна, скъпи питиета и въобще с всичко, което би ги направило щастливи. И на сън да бутнеш Близнака с изречението: “Хайде да пазаруваме” или “Ела, да похарчим малко пари на заведение” – той е пръв веднага и е готов да се отзове.