Зодиите с най–негативно мислене

  • Сподели:
Зодиите с най–негативно мислене

Дева

Този земен знак е известен с уменията си да дразни околните и определено има талант да вижда негативното всяка една ситуация. Така вглъбените в себе си и в манията си за чистота и ред, Девите напълно забравят как да се насладят на хубавите неща от живота и то по–скоро, защото им е трудно да ги открият. Девата обича да анализира твърде дълбоко всяка една ситуация, както се стреми винаги да намери причина да критикува човека, който е в момента пред очите й. Просто има талант и дарба да преувеличава случващото се и да изкара от мухата -  слон. Девата не е отворена към красивите неща от живота и няма никаква представа как би могла да бъде истински спокойна и щастлива в кожата си. За нея е изключително трудно да разбере хората около себе си, по-скоро инстинктивно първо ще предпочете да ги упрекне и критикува за постъпките им и чак после ще анализира трезво случващото се. Девите се притесняват за всичко, винаги са пренатоварени, уморени и умело успяват да предизвикат и най-търпеливия човек на света. Това определено е една от най-придирчивите зодии, освен че държат нещата да се случват само и единствено по техния начин, те са и до голяма степен претенциозни относно половинката в живота си, храната, дрехите и всичко останало. И всичко това определено им отнема от времето, в което просто могат да се отпуснат и да погледнат по оптимистично на живота и да му се наслаждават, вместо да натоварват излишно психиката си с негативни мисли, както и хората около тях.

 

Рак

Изключително черногледи хора, на които трудно може да се угоди - това са Раците. Те също имат дарбата, като Девите, да обсъждат и да критикуват останалите хора и кога в лицето им, кога зад гърба им, важното е да си уплътнят времето. Ракът определено може да бие Близнаците по брой лица и маски, които притежава. Той толкова бързо може да си промени мнението, както и за секунди от усмихнат и ведър може да стане жесток и безмилостен. Ракът е изключително злопаметен и може набързо да си спомни как преди 16 години сте го обидили, дори най-подробно ще ви припомни всяка една дума, която сте изрекли. Ракът е докачлив, обидчив, недоверчив и определено притежава голяма доза проклетия. Това е зодията, която притежава таланта дори и в най–красивото и прекрасно нещо да намери недостатък. Негативните мисли, които са постоянна част от живота на Рака, не му позволяват да се зарадва истински и от сърце на красивото в живота, тъй като той е обсебен от манията винаги да търси под вола теле, вместо да се огледа и да види прекрасните мигове, които просто пропуска със своето ежедневно черногледство.

 

Овен

Нетърпеливостта и агресивността, която носи Овенът, определено пречат на положителното му мислене. Сприхавостта значително помрачава и малкото положителни мисли, които нахлуват в главата на Овена. Най-силно се усеща негативното мислене на Овена в критични ситуации, тогава той определено се настройва критично и винаги очаква най–лошото. За него е изключително трудно да стои на едно място и правилно да обмисли ситуацията, неговото нетърпение и негативизъм повлияват отрицателно на правилната му мисъл – първо се мята с главата напред, чак после се замисля, как е трябвало да постъпи. Когато негативните мисли нахлуят в главата на Овена той става изключително враждебен, арогантен и избухлив, дори и към хората, на които държи. Определено негативните мисли успяват за секунди да го преобразят в човек, който не иска да види светлината в края на тунела и предпочита излишно да се вайка, мрънка и нервничи, вместо да се вземе в ръце и да помисли по-рационално на ситуацията. Овенът става тъжен, когато негативните мисли завладеят съзнанието му и за него става изключително трудно да излезе от тази дупка. Той също има склонността да се затвори в себе си под натиска на тези мисли.

 

Телец

Това със сигурност е зодията с най–негативното мислене, на която останалите зодии не могат и на малкия пръст да й стъпят по мрачни мисли. За Телеца е трудно да мисли положително и да намира красивите малки неща от живота. Телецът трудно се пречупва към новите неща и през целия си живот се движи само в един коловоз, без да сменя посоката, каквото и да се случва около него. Определено са склонни да изпадат в депресии и негативно мислене, заради всякакви неща - от малки неуспехи в работата им до неправилно казани думи на хората около тях. Лесно е да заразят и останалите с негативното си настроение, което след няколко часа безпричинно може да се превърне в бурен смях. За тях чашата никога не е наполовина пълна, а винаги е абсолютно празна без никакъв видим вариант да се напълни, такава мисъл протича в главата на Телеца през по–голямата част от живота му. За Телците е трудно да разберат останалите и да им влезнат в положението и освен че са твърдоглави инати, те имат склонност на първо място да поставят собствените си желания и да не се трогват от това какво искат другите.