Зодия Лъв – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Лъв – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Лъв и Зодия Рак

Огън и Вода. Тези два зодиакални знака се привличат така, както деня и нощта. Допълват се взаимно, Ракът има нужда от вашата топлина и сила, а вие от неговата чувственост и нежност. Ще бъдете изпълнени с възхищение от упоритостта и силната воля, която притежава Рака. Той ще ви накара да погледнете от друг ъгъл на живота и ще ви зареди с романтика.

Зодия Лъв и Зодия Лъв

Огън и Огън. Това ще е една бурна връзка, изпълнена със съревнование и силна мощ. И двамата партньори, ще дърпат ръководната роля, но същевременно, ще черпят много опит един от друг. Връзка изпълнена с приключения и безброй романтични преживявания стига и двамата партньори, да потиснат чувството си за надмощие.

Зодия Лъв и Зодия Везни

Огън и Въздух. Лъвът обича хората, които му се възхищават и които го ласкаят – а Везните са именно такива. Те ще са запленени от вашата сила и сексуална мощ. Везните са интелигентни, привлекателни и горди – качества, които търсите в своя партньор.  Те ще задоволяват напълно нуждите на Лъва и ще бъдат силна упора в неговите начинания. Връзката ще е интересна, сексуална и напълно удовлетворяваща и за двамата партньори.

Зодия Лъв и Зодия Стрелец

Огън и Огън. Двата огнени знака ще си вдъхват сили взаимно. Лъвът ще се възхищава на оптимизма и авантюристичния дух на Стрелеца, а той от своя страна, ще бъде запленен от силния характер и интелигентността на Лъва. Със Стрелеца ще изживеете незабравими приключения, ще ви отведе в интересни светове, които ще ви изпълват с позитивизъм и любов. Ще сте напълно готови да го последвате и до края на света.

Зодия Лъв и Зодия Водолей

Огън и Въздух. Водолеят е независим, интересен и забавен, поради което ще изпитате силно влечение към него. Лъвът е силен и великодушен, което от своя страна, ще очарова Водолея. Тази връзка ще бъде изпълнена с много изненади от страна на Водолея и сигурност от страна на Лъва. И двата знака изключително добре ще се допълват и ще имат добро бъдеще заедно.