Зодия Скорпион – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Скорпион – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Скорпион и Зодия Овен

Вода и огън. Силно привличане, обединено от планетата Марс, която има силно влияние и върху двата зодиакални знака. Скорпионът ще бъде възхитен от силата и активността на Овена, а Овенът ще бъде привлечен от сексуалността и динамичността на Скорпиона. Дори и трудно да отгатват желанията си и двамата партньори, ще се наслаждават на изненадите и приключенията, които ще изпитат от тази връзка.

Зодия Скорпион и Зодия Телец

Вода и земя. В тази връзка ще цари пълно разбирателство, както сексуално, така интелектуално и емоционално. Скорпионът е сексуален, сложен и страстен партньор, а Телецът е чувствителен и непринуден. Едно перфектно съчетание, в което Телецът ще получи разбиране и подкрепа, а Скорпионът ще се почувства сигурен в компанията на Телеца. Сполучливо партньорство.

Зодия Скорпион и Зодия Везни

Вода и въздух. Стремежът към съвършенство и усетът към красотата, сближават тези две зодии. В представител от зодия Везни ще откриете спокойствие и сигурност, а вашата енергичност и динамика ще окуражават Везните. Ако успеете да синхронизирате вашите желания, вие ще се насладите на една здрава връзка.

Зодия Скорпион и Зодия Стрелец

Вода и огън. Ако успеете да усетите свободния дух на Стрелеца и не го притискате, вие ще получите желания партньор. Той ще ви вдъхва оптимизъм и ще ви накара да се чувствате истински щастливи. В неговата компания, вие няма как да скучаете, защото Стрелецът е забавен, енергичен и изключително интересен партньор, който ще ви зарази със своя оптимизъм и бодър дух. Очаква ви връзка изпълнена със страст и приключения.

Зодия Скорпион и Зодия Козирог

Вода и земя. Добри любовници, чудесни приятели и перфектни сътрудници. Властни, амбициозни и борбени – перфектната комбинация за щастлива двойка. Ако искате да създадете здрав съюз с партньор зодия Козирог, ще е нужно стриктно да спазвате независимостта му, да не го ограничавате и пришпорвате – само тогава ще можете да се насладите на съвършени отношения и здрава връзка.

Зодия Скорпион и Зодия Риби

Вода и вода. Двата водни знака имат много допирни точки – тайнствени, сложни, затворени в себе си, нуждаещи се постоянно от насърчаване и подкрепа. Интелигентни и различни - двамата могат свободно да анализират и обменят опит, стига да се пречупят още в самото начало и да позволят на другия да ги опознае наистина. Едва тогава ще могат да поставят началото на едни чисти отношения и една стабилна връзка.