Зодия Стрелец - кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Стрелец - кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Стрелец и Зодия Телец

Огън и земя. Тази връзка е смесица от реализъм и идеализъм. Стрелецът вдъхва кураж и оптимизъм на Телеца. А откровеността и непринуденото поведение на Телеца ще допаднат изключително много на Стрелеца. Връзката между двамата ще е изпълнена с емоции, приключения и стремеж към сигурност. Ще имате взаимни желания и споделено доверие, които без проблем, ще ви осигурят дългосрочно щастие.

Зодия Стрелец и Зодия Близнаци

Огън и въздух. Два противоположни знака, които се превличат и допълват. Интересно съчетание, в което Стрелецът получава човек, който е готов да се впусне във всяко приключение с него. Човек, който е верен и отдаден на тези отношения. В компанията на Стрелеца, Близнакът започва да се мотивира  - става амбициозен и започва да преследва целите си. Стрелецът от своя страна е спокоен в тази връзка, защото до себе си има изключително честен и отдаден на връзката партньор. Съчетанието между тези два знака е изключително добро. Ако успеете да обстреляте Близнака още в самото начало на отношенията ви, той ще ви бъде изключително предан.

Зодия Стрелец и Зодия Лъв

Огън и огън. Дори и да не сте толкова отдадени на материалното, колкото е Лъвът, вие ще намерите сходства с тази царствена зодия.  И двамата сте огнени, емоционални и енергични. И Лъвът е също толкова великодушен, колкото сте и вие. Ако успеете да съчетаете своя авантюризъм с целеустремеността на Лъва, вие ще успеете да съхраните тази връзка във времето.

Зодия Стрелец и Зодия Скорпион

Огън и вода. Скорпиона е способен да ви активизира и да ви държи непрекъснато в напрежение, което изключително много ви привлича. И двамата разполагате със солидни оръжия, които не се притеснявате да използвате - единият със стрелите си, другият с жилото, каква комбинация само. Един на друг не си отстъпвате с нищо. Ако Скорпионът успее да разкрие душата си пред вас, вие ще намерите подходящия партньор в тази връзка.