Зодия Водолей: 10 положителни и 10 отрицателни черти на характера

  • Сподели:
Зодия Водолей: 10 положителни и 10 отрицателни черти на характера

От 20 януари Зодиака е в орбитата на Водолей. Една наистина интересна и противоречива зодия. По традиция ви представяме 10 положителни и 10 отрицателни страни на характерите, родени под този зодиакален знак.

10 положителни черти:

1. Родените под този зодиакален знак са надарени с блестящ ум. Често са склонни към философски размисли, но рядко се занимават с изкуството. Обичат да наблюдават и да анализират. Действителността е най-важна и винаги поставена на дневен план – без излишни романтики, заблуждения и розови облаци.

2. Съзнанията на Водолеите са способни да родят гениални идеи, идеалисти са и често – ексцентрични натури. Обичат да си фантазират и често са разсеяни. Имат силна воля, но често действат необмислено. Посланието за наливане на вода от пусто в празно ги съпровожда винаги.

3. В живота им приятелството играе важна роля. Готови са да се жертват за близките си и да полагат сили за духовното издигане на човечеството. Лесно печелят доверието на околните и имат способността да разбират и изслушват. Отлични приятели!

4. Обичат похвалите и са ревностни защитници на идеите, в които вярват.

5. Водолеите са любезни и любвеобилни, търпеливи, тихи и не са нахални. Често обичат да се усамотяват, но междувременно са и добри компаньони. Обидите ли представител на този зодиакален знак, знайте, че бързо ще ви прости.

6. Областите, в които биха могли да намерят успешна реализация, са в сферата на науката, медиите, научноизследователската дейност, авиацията, фотографията, астрологията, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите. От Водолей би станал чудесен изобретател, компютърен специалист, програмист, фотограф, електротехник, астролог, журналист, учен или радиотехник.

7. Склонни са към философски размисли в областта на експерименталните науки. Способни са към по-задълбочено знание. Това са хора с много и често гениални идеи, техният поглед обхваща добре както миналото, така и бъдещето.

8. Водолеят е определено пожертвователен. Готов е да даде всичко и направи всичко за най-близките, за приятелите, за хората, които обича.

9. Преди всичко те обичат хората не такива каквито са, а такива, каквито ги преобразяват в своята фантазия.

10. Водолеите са ексцентрични натури. Фантазьори, разсеяни. Волята им е твърда, но понякога действат необмислено.

10 отрицателни черти

1. Водолеите трябва да се усамотят и да размислят винаги преди да действат. Те просто чакат гласа на вътрешния разум. Поради тази причина са колебливи и трябва да се излеят 100 кофи вода, докато решат!

2. Постави ли си някаква цел, Водолея я преследва до край и я изпълнява. Но го прави някак си спокойно, дори лениви в очите на околните.

3. В маниера на нрава им се корени работата - често по цели дни нищо не вършат, после изведнъж се хващат за работа и успяват да я свършат за невероятно кратко време. Но това изнервя околните.

4. Водолеите трябва да се научат да контролират лековерието, колебанието, неизпълнението на обещанията, несигурност и самохвалството.

5. Водолеите съвсем не са само теоретици, но те непрекъснато се лутат из лабиринтите на мисълта си и прокарват нови пътища.

6. В критични ситуации Водолеите избухват лесно, но после бързо им минава. Друга характерна черта за тази зодия е, че харесват хората не такива, каквито са, а такива, каквито си ги представят във фантазията си. И това води до фундаментални грешки.

7. Водолеите не признават никаква победа над себе си. Обичат да ги хвалят. Фанатични защитници са в това, в което вярват.

8. Често се случва в радостта си да бъдат огорчени от нещо, от което по-късно се освобождават. Буйни, но бързо забравят обидата.

9. Сред най-характерни грешки в характера им са: лековерието, колебанието, неизпълнението на обещанията, несигурност, липса на надежда, отлагане, самохвалство. 

10. Водолеите са нетактичния знак в зодияка. Винаги намират най-неподходящите моменти да се изкажат. И никак не ги вълнува кого и как ще наранят – важното е да кажат мнението си, за да блеснат.

С всичките свои положителни и отрицателни черти, нека позволим на Водолеите да се развихрят! В стихията са си сега!

Източник: InLife.bg