Две големи премиери от Honda на MOTO EXPO 2022

  • Сподели:
Две големи премиери от Honda на MOTO EXPO 2022

22 машини от 2022-ра моделна година представя „Бултрако АД, официален вносител на марката вече от 30 години

Общо 22 нови мотоциклета Honda ще представи Бултрако АД, официален вносител на марката в България, по време на Moto Expo 2022, което започва на 15 април в зала „Асикс Арена“ в столицата и продължава пет дни. Компанията е сред доайените в бранша, една от деветте фирми, учредили Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители у нас (ААП) и не без гордост празнува своята 30-годишнина. 

Днес Бултрако АД е част от Астреко холдинг, в чието портфолио влизат каските Kabuto и NZI, екипировка и аксесоари за мотоциклетисти Oxford, както и автомобилните и мотоциклетните гуми Bridgestone, Firestone, GoodYear, Dunlop, Fulda и Debica. Горе-споменатите продукти ще откриете, изнесени на специален щанд във фоайе 2, точно до входа към централната зала на „Асикс Арена“. 

Тази година Honda напълно обнови мотоциклетната си гама и почти няма модел, в който да не са настъпили някакви, макар и дребни промени. Абсолютната премиера на щанда на „Бултрако“ e новият туристически приключенец NT1100, представен преди броени месеци на специализираното изложение в Милано.

Моделът е взел „назаем“ 1100-кубиковото на сърце на легендарната Africa с макс. мощност 102 к.с. и предлага едновременно комфорт и динамика. 5-степеното му регулируемо във височина и наклон ветрово стъкло с горни и долни дефлектори осигурява отлична аеродинамична ефективност при високи скорости. 

На MOTO EXPO ще видим и версиите за 2022-ра моделна година на добре познатите ни CRF1100L Africa Twin и CRF1100L Africa Twin Adventure Sports, но в нови цветови схеми. 
Другата премиера на Honda е X-ADV 350, по-малкото братче на аналогичния 750-кубиковия SUV на две колела, станал мотоциклетен бестселър на Honda за 2021 г. Новият модел е произведен във фабриката на марката в Атеса в Италия.

Той смесва изтънчеността на първокласния скутер със способността да се справя с дори и най-грубия асфалт и се предлага опакован в приключенски стил.

Обновеният CB500X с подобрено окачване с вилки Showa и по-мощни светодиодни фарове успя да пристигне в България точно за изложението. Какво е Honda и без своите флагмани - CBR1000RR-R Fireblade и Gold Wing? Ще ги видите отново на щанда на „Бултрако“. Във всяка от тези машини има по нещо ново за 2022 г. 

За първи път на родно изложение ще бъдат представени бунтовникът CMX1100 Rebel, цялото все по-голямо семейство Forza (от 125 до 750-кубиковата версия), както и обновените мотоциклети за крос и ендуро - CRF450R, CRF300 RALLY и CRF300 L. 

Видими промени има и при скутерите, които също присъстват на щанда на Honda. С нови цветове са най-продаваният в Европа SH125i и по-големият му събрат SH150i. 

По традиция всички посетители на MOTO EXPO 2022 попълват анкетна карта, с която след жребий в последния ден на отлаганото вече три години заради пандемията събитие ще могат да спечелят и една от многобройните награди. За почитателите на Honda тя е оригинални шише и спортен сак Dream Collection и червена плажна кърпа с бродирано лого на любимата марка.