Google Super HQ

  • Сподели:
Google Super HQ

"Как може да се опише това пространство? Всъщност много малко хора биха започнали да мислят за определения, тъй като то е смес от еклектичните идеи, нотки на магия, персонализация и дизайн, които се базират на разбирането за работния процес.

Как може да се слагат етикети на пространство, в което има Jet Fighter седалка за катапултиране в единия край и Тайни градини в другия?"

Да, от PENSON са прави, че новата Google Super HQ не може да се опише с няколко думи. Ще се опитаме с повече: комфорт, забавление, удобни чехли, килими, възглавници, шезлонги, хубава прясна храна, градини, зеленчуци, здраве, визуална стимулация, релаксация, упражнения, чист въздух...работно място.

Офис пространството на гиганта се намира на в Ковънт Гардън и е проектирано от PENSON.

Тайните градини заемат централно място в концепцията на PENSON. Те представляват малки, слънчеви балкони, отделени с жив плет, които създават усещане за уединение и предлагат място за работа на открито.

Тайните градини са свързани с кафето и с Google парка – просторна градина, разположена на слънчева тераса. Поглед към Тайните градини има и Google green - гъвкаво пространство, което обединява Town hall, зала с капацитет 200 човека, и малко пространство с индивидуални работни места .

Предвидени са още танцово студио, фитнес, заседателни зали и много обособени кътчета за работа и дискусии, всяко със свое собствено излъчване. Старомодни всекидневни с люлеещи се столове, работни места на открито, зона за релакс и огромна зала за събития описват бегло новата централа на Google.

Разгледайте снимките и се опитайте да обобщите с няколко думи.

Снимки: Dezeen

Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Google Super HQ
Успяхте ли?