Вера Уанг е новото попълнение към специалната колекция на куклите Барби

  • Сподели:
Вера Уанг е новото попълнение към специалната колекция на куклите Барби

През април ви бяхме разказали, че производителят на играчки Mattel е пуснал кукла Барби, изобразяваща кралица Елизабет II, в чест на нейния платитен юбилей (70 години) на трона.
Куклата пристигна и като подарък за 96-ия рожден ден на монарха.

Барби кралица Елизабет II е част от колекцията Barbie's Tribute Collection, която стартира миналата година в чест на забележителните личности с изключително въздействие и наследство в обществото. Въпросната кампания стартира миналата година с кукла на американската актриса Лусил Бол.

Колекцията Barbie Tribute празнува жените-визионери, чийто невероятен принос е помогнал за оформянето и въздействието на културата. 
Вдъхновена от визия от колекцията си за готово облекло за 2017 г., Vera Wang Barbie Doll носи едноцветен ансамбъл, включващ черен гащеризон под рокля от шифон с прикрепени бутер ръкави, предна цепка и надпис LOVE на подгъва. 

Колан с пеплум с детайл с цип, черни чорапи и токчета на платформа с изваяни детайли с катарама, допълват нейната визия.  

"Вера Уанг се слави в световен мащаб с творчеството си и изискания си принос към модната индустрия. 
Тази кукла почита нейното продължаващо и дълбоко значимо въздействие върху нашата култура.
Дизайнер и бизнесдама, Вера Уанг превърна марката си от малък булчински бутик в империя на модата и стила на живот. 
Повечето предишни сътрудничества на Barbie Signature с Вера Уанг са били за булчински рокли, така че нашият дизайнерски екип, начело с Карлайл Нуера, беше развълнуван от възможността да работи с нея върху дреха от готовата ù колекция от 2017 г.", съобщават от Mattel.

Срещу 40 долара и вие може да притежавате куклата Барби Вера Уанг.