Най-добрите есенни свещи за вашия зодиакален знак

  • Сподели:
Най-добрите есенни свещи за вашия зодиакален знак

С настъпването на есента всички ние жадуваме за топли и пикантни вкусове, за да се приведем в съответствие с новия сезон. Един от начините да постигнем това е изпълването на домовете ни с канела, ябълка, кехлибар и пачули - ключови нотки, за да съблазним сетивата.
Тези аромати ще ни стоплят в най-студените дни и нощи с опияняващи есенции и миризми, които ще въведат уютния сезон с висока нотка. 

Овен - свещ от мускус и мед

Овенът е склонен да се нагорещи, поради вродената си жива стихийност, което веднага го кара да бъде привлечен от чувствените топли нотки на тази свещ за есента. Ароматните есенции от кехлибар, мускус и мед ще поддържат страстите на овена пламнали високо и подобно на огнения знак, тази свещ няма да изгори бързо и ще издържи изпитанието на времето, запазвайки желаната и упорита енергия винаги.

Телец - свещ с дървесни щрихи

Земната атмосфера на Телец ги кара да копнеят за дървесни и тревисти аромати, които да изпълнят домовете им. Всъщност бикът би избрал да живее в гората, ако може, поради дълбоката си връзка и любовта към природата. Есенна свещ на открито ще донесе любимото място в жилището им, позволявайки им да се насладят на този аромат.

Близнаци - свещ в стъклен буркан

Близнаците са известни със своята бъбрива и комуникативна природа. Такъв вид свещ ще осветява истините и ще внесе яснота в тайните въпроси, преди клюките да се разпространят. Не само това, но и ароматът ще позволи на въздушния знак да говори ясно и сбито. 

Рак - свещ с аромат на ябълков пай

Носталгичният аромат на такъв вид свещ ще върне Рака назад във времето, събуждайки спомените му за есенното забавление - такова, каквото на Рака му харесва.

Лъв - луксозна свещ

Тази пикантна свещ съдържа есенции от канела, бергамонт, роза и пачули - всички те ще опиянят буйното лъвско сърце, като ги вдъхновят да реализират своите романтични и творчески желания в реалност. 

Дева - керамична свещ от евкалипт

Този променлив знак ще трябва да се декомпресира и охлажда през предстоящите есенни месеци. Още по-голяма причина Девите да бъдат привлечени от тази лечебна и медитативна свещ, която се състои от мента, евкалипт и билков чай. Ароматът ще позволи на Девата да заземи и съсредоточи енергията си, като същевременно ще се съсредоточи върху подравняването на тялото, ума и духа заедно за максимална релаксация.

Везни - смокини и ванилия

Сладките и богати аромати ще съблазняват сърцата и умовете на Везните през цялата есен. Можем да гарантираме, че това ще бъде новата им свещ, когато се нуждаят от утеха или от някоя добра старомодна любов през предстоящите студени дни.

Скорпион - благословена и есенно обсебена ароматизирана свещ

Винаги един, който дава всичко от себе си на другите и любимите си каузи, Скорпионите имат тенденция да навлизат дълбоко в своите проекти много бързо. Сега е време те да изкарат своите ревностни и интензивни чувства към изпитанието, като ги съчетаят с удоволствието от есенните дейности. Тази свещ ще впрегне страстния им устрем в любимия им сезон през цялата година. 

Стрелец - тиква и карамфил

Карамфилът е свързан с Юпитер, който пък е планетарният владетел на Стрелец. Карамфилът е известен с това, че ароматично носи изобилие и просперитет на онези, които усещат пикантния аромат. Ето защо Стрелецът напълно ще иска да рискува и да залага на тази тиквена свещ, която има следи от карамфил, канела и ванилия в основата. Ароматната свещ ще донесе на стрелците късмет този сезон и ще засили оптимистичното им отношение.

Козирог - кехлибар

Никой друг аромат не е по-уютен за Козирог освен сместа от кехлибар и дим. В истинската традиция на Козирог смяната на сезоните и началото на есента, ги кара да мислят за миналото, настоящето и бъдещето. 

Водолей  - домашна свещ

Водолеите имат дълбоко отразяваща страна, което ги прави нежни в основата си. Това означава, че едно от любимите им занимания често е да се скитат по брега на морето със соления въздух през косата им, докато се взират в него и си спомнят за миналото. Купете си домашна свещ с цитрусов, цветен и прохладен аромат, за да се върнете назад във времето на сантиментално пътешествие.

Риби - защитна кристална енергийна свещ

Като един от най-чувствителните знаци на зодиака, Рибите бързо набират енергията на хората, което не е непременно добро нещо. За щастие тази заредена с аметист свещ ще предпази мистичния воден знак от негативизъм и ще гарантира, че всички лоши вибрации, които чувстват от другите, отскачат точно от тях. Той също така ще възстанови вътрешния мир и спокойствие, като същевременно подмладява ауричното поле на Риби и няма да донесе нищо освен положителни вибрации по пътя им.