Обзор и Синеморец се присъединяват към мисията на Нестле за Живей Активно на плажа

  • Сподели:
Обзор и Синеморец  се присъединяват към мисията на Нестле за Живей Активно на плажа

 

Обзор и Синеморец  се присъединяват към мисията на Нестле за Живей Активно на плажа!

Две от най-обичаните локации по Българското Черноморие ще живеят активно, заедно с най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната това лято

 

За първи път към „Нестле за Живей Активно“ се присъединяват и едни от най-обичаните и популярни български морски локации – Синеморец и Обзор. Те ще подкрепят мисията за изграждане на култура на активен начин на живот и балансирано хранене у българите, затвърждавайки още повече ползите от инициативата за обществото. Това лято двете черноморски точки ще се наредят сред други над 20 общини в страната, които през последните години приеха инициативата като своя и организираха местни активности в подкрепа на физическата активност и балансираната хранителна култура.

Организаторите от Синеморец, народно читалище „Синева – 2020” ще се включат със специален волейболен турнир в началото на септември. На един от най-живописните плажове в България „Велека“, спортните ентусиасти и гостите на китния курорт ще могат да покажат своите волейболни таланти и да се забавляват с „Нестле за Живей Активно!“. Приятелите на инициативата в Обзор също ще заредят всички с много позитивни летни емоции с волейболен турнир, но ще добавят към програмата си и динамична зумба на плажа.

„За нас е чест за поредна година да си партнираме с Нестле България! Вярваме, че с участието на тези две морски локации, част от общините Царево и Несебър, инициативата ще продължи да разширява мащаба си и ще стигне до жителите и гостите на всяко населено място в България.“, сподели г-жа Мария Яровая, експерт в Национално Сдружение на Общините в България. Организацията е официален партньор на „Нестле за Живей Активно!“ за трета година.

На 15 август „Нестле за Живей Активно!“ ще завладее и плаж Аспарухово във Варна с много позитивни емоции и активности за малки и големи. За празника на града най-голямата инициатива за активен начин на животи и балансирано хранене в България е подготвила пълна програма с едни от най-обичаните български спортист – Владимир Николов, Евгени Иванов – Пушката, ВК „Марица, Ваня Стамболова, световните медалисти по спортна акробатика Данаил и Мартин Николови, световният медалист по олимпийско таекуондо Владимир Далаклиев и др. Ден преди това, на южния плаж във Варна стартира и турнир по плажен тенис, организиран от Varna Sky Beach Tennis Club и подкрепен от „Нестле за Живей Активно!“. Повече за цялата инициатива и за това как всеки може да се регистрира за активностите, вижте на официалната страница във Фейсбук.

Официални партньори на събитието във Варна са Община Варна, Екопак България и минерална вода "Пирин Спринг".{GALLERY}

 

Повече за Нестле за Живей Активно!

От старта на „Нестле за Живей Активно!“ през 2006 г. досега, инициативата е излязла от рамките на кампания и се превръща в национално движение, което промотира ползите от активния начин на живот през цялата година. Повече от 450 000 българи са участвали през годините, а над 180 партньори подкрепят посланието за ползите от активен начин на живот. За да покаже, че лятото и плажът предлага страхотни възможности за активен начин на живот, през 2021 г.  „Нестле за Живей Активно!“ завладява Варна и цялото Българско Черноморие. Заедно с  Национално сдружение на общините „Нестле за Живей Активно!“ включва в своята мисия над 20 български общини, а за последните 16 години инициативата даде възможност на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с едни от най-обичаните спортни звезди, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

 

 

 

 

Обзор и Синеморец  се присъединяват към мисията на Нестле за Живей Активно на плажа