Бен Стилър вече приема живота си по различен начин

  • Сподели:
Бен Стилър вече приема живота си по различен начин

Изведнъж невероятният живот на Бен започва да се разпада. Бракът му, работата му, здравето му, всичко се влошава.

В момента актьорът работи по документален филм, който е посветен на родителите му. Техният блясък, хумор, тяхната щедрост и борба. Това предизвиква спомени за всички моменти, когато са били до него, и тези, в които се е чувствал спокойно.

През 2014 г. Бен Стилър е диагностициран с агресивна форма на рак на простатата. През 2015 г. майка му Ан Меара умира на 85 години след тежък инсулт. Следващата година филмът Zoolander No. 2 се проваля грандиозно, но, разбира се, това е нищо в сравнение със загубата на родител.
През април 2017 г. седемнадесетгодишният му брак с Кристин Тейлър се разпада и те се разделят - и тъй като и двамата са известни, Бен имал чувството, че целият свят е вперил погледи в него.

Баща му, легендарният и обичан актьор, Джери Стилър, умира през май 2020 г. на 92-годишна възраст.

За носителя на ''Еми'', който активно се занимава с благотворителност, сега обаче започва ново начало и може би един щастлив път. След близо петгодишна раздяла той се събра отново със съпругата си - Кристин.
В интервю за списание Esquire 56-годишният актьор обясни, че ковид пандемията всъщност е спомогнала за събирането на двойката.
През 2020 г. Бен и Кристин решават, че за него ще е най-добре да се върне в семейния им дом, за да може да бъде по-близо до двете им деца – деветнадесет годишнатй Ела Оливия, и шестнадесет годишният Куинлин Демпси.

"След това стечение на обстоятелствата, се събрахме отново и сме щастливи от този факт. Наистина е прекрасно за всички нас. Неочаквано, но от пандемията могат да произлизат и добри неща", казва Бен.

Актьорът от "Запознай се с нашите" и Кристин обявиха, че се разделят след 17 години брак, но без да подават молба за развод.

"С огромна любов и уважение един към друг и 18-те години, които прекарахме заедно като двойка, взехме решението да се разделим. Нашият приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като предани родители и най-близки приятели. Молим медиите да уважават поверителността ни в този деликатен момент", бе казала някога двойката в съвместно изявление.

Обяснявайки промяната в отношенията им, Бен Стилър говори за взаимното уважение и признаване на различията помежду им:

"Мисля, че уважаваме начините, по които си приличаме и тези, по които се различаваме. И приемайки това, наистина можем да оценим другия повече, защото не се опитваме да го променим. Веднъж като приемете това, си спестявате много енергия.
Ако имате това ниво на доверие с партньора си, вие сте късметлии."