Дейв Батиста: "Просто се опитах да си купя щастие"

  • Сподели:
Дейв Батиста: "Просто се опитах да си купя щастие"

След успешна кариера като спортист, Дейв Батиста успя да покаже на публиката, че е нещо повече от мощна и масивна физика. Признава, че понякога тялото му е първото нещо, което се забелязва или помага на хората да го видят.
В момента е влюбен в актьорството.
Срещне ли деца, коленичи до нивото им, за да бъде равен с тях. Определят го като добър и очарователен.

Батиста в крайна сметка намерил своето място сред йерархията на WWE, спечелвайки шест титли на световен шампион в тежка категория по време на кариерата си на ринга. Но токсичността, която изпитвал дълго време към индустрията и непрекъснато проникване в личния му живот, било нещо, което го отблъснало. Вторият му брак се проваля до голяма степен заради взискателните ангажименти, породени от кариерата му на кечист. 


„Тя искаше съпруг, който да си седи у дома, а аз ù отговорих да направи избор. Колкото и да ми е трудно да говоря по тази тема, ще призная, че избрах кариерата си пред семейството, защото това бе единственият шанс, който имах."


Сега съжалява за грешките, които е допуснал, включително да изхарчи огромни суми от заплатата си за глупави и безсмислени неща, както той ги определя, включително луксозни автомобили и лъскави жилища.


„Похарчих всичките си пари, а можех да направя наистина много добри неща с тях. Можех да помогна на хората, можех да помогна и на животните. Истината е, че в онзи период бях нещастен и просто се опитвах да си купя щастие."


В подножието на своите петдесет години Батиста се намира в професионален възход и в хармония със себе си.
Последният филм, в който можем да го гледаме е епичният "Dune" на режисьора Дени Вилньов.
Във филма Батиста играе Глосу Рабан "Звярът" Харконен - племенникът на барон Харконен.