Дуейн Джонсън: "Няма по-велико чувство, от това да направя майка си щастлива"

  • Сподели:
Дуейн Джонсън: "Няма по-велико чувство, от това да направя майка си щастлива"

Майката на Дуейн Джонсън, 73-годишната Ата Джонсън, се просълзи от радост, докато синът ù я изненада с непредвиден подарък - чисто нов дом.

Скалата предизвика сълзи в очите на майка си, когато я изненада с чисто нов дом.
50-годишната суперзвезда влезе в Instagram, за да сподели трогателното видео с автентичната реакция на майка си, 73-годишната Ата Джонсън.

Видеото започна със скъпата му майка, стояща пред къщата с голяма черна врата отпред.
Саундтракът към клипа е от сантименталната песен Over the Rainbow на Israel Kamakawiwo'ole.

Актьорът написа: "Когато бях малко момче, мразех, щом виждах майка ми да плаче. Тези дни сълзите ù са от радост.''

Давайки на последователите си представа за процеса, Джонсън отбеляза: "Отне ни 8 седмици на мен и моя дизайнерски екип, за да подготвим този дом и когато тя влезе през входната врата, да остане изненадана."

Ата Джонсън споделя, че е имала много домове по време на житейския си път, но желанието ù е този дом, да бъде последен. Това било нейната мечта.

Кечистът, превърнал се във филмова звезда, по-късно публикува втори клип от невероятния момент с майка му, давайки подробности от изненадата: "Доведох майка ми в новата ù семейна стая, където поставихме старинните ù укулелета на стената. Успях да открия снимки на нашите предци, които тя не е виждала от дете, израствайки в Самоа. Много ù липсват родителите ù. На мен също ми липсват.
Благодаря ти, Господи, че имам възможността да правя такива неща.
Радвай се на новия си дом, мамо!"

Според Скалата, ако имаш добра майка, значи имаш всички шансове да израснеш като добро човешко същество.

Подобни жестове на признателност, щедрост и великодушие, не са някаква новост за Скалата. Той много обича да носи радост на близките си по този начин, а веднъж дори ви бяхме разказали за случай, при който неочаквано подари пикап на свой фен.