Джанлука Ваки, който умее да се наслаждава

  • Сподели:
Джанлука Ваки, който умее да се наслаждава

Милионите му фенове от цял ​​свят го оценяват за неговия уникално позитивен подход към живота.
Той притежава особен мироглед и екстравагантност. Неговото поведение и отношение в стил „carpe diem", му спечелват известния прякор „Мистър Наслаждавай се", както и "Танцуващият милионер". Той е лежерен и сякаш всичко му се получава с лекота.

Джанлука Ваки, освен инфлуенсър с огромно влияние в социалните мрежи, е и предприемач, диджей и в общи линии милионер, който демонстрира във всеки удобен случай радостта и любовта си към живота. Богатството му се оценява на 200 милиона долара. Печели го като акционер в италиански производствен бизнес, наречен IMA. Като един от най-големите индивидуални акционери на компанията, Ваки се сдобива с десетки милиони дивиденти всяка година. 

Джанлука е роден на 5 август 1967 г. в Болоня, Италия. Баща му Марко Ваки е президент на Bank of Bologna и по-късно член на борда на директорите на IMA Group. Първата слава на Джанлука идва в тийнейджърските му години, благодарение на таланта му по ски пистите.

На 25-годишна възраст Джанлука се присъединява към IMA Group. Днес компанията е лидер в производството и проектирането на машини, които обработват и пакетират козметика, храни, тютюн, чай, кафе, както и фармацевтични продукти.
В IMA работят 5000 души, приблизително половината от които са в чужбина.
Пазарната капитализация на компанията е над 3 милиарда долара. IMA генерира над 1 милиард долара годишни приходи и около 100 милиона долара годишно печалба.

Джанлука продължава да бъде в борда на директорите на IMA, докато неговият братовчед Алберто Ваки е президент и главен изпълнителен директор. Бащата на Алберто, Марко, е почетен председател на компанията.

През 2013 г., на 46-годишна възраст, Джанлука взима решението да напусне напълно света на бизнеса, за да посвети живота си на музиката, танците, яхтите, морето, екзотичните ваканции и да се наслаждава на луксозния си начин на живот. Преди години италианецът се превърна във вайръл сензация, след като публикува видео как танцува с модела и своя бивша приятелка - Джорджия Габриеле

През 2016 г. той публикува книга, озаглавена Enjoy.

Като диджей е изнасял концерти по целия свят с десетки известни изпълнители и личности.

През 2019 г. Джанлука се сгоди за модела Шарън Фонсека, която е с около 30 години по-млада от него.

В края на 2020 г. те станаха родители на своята дъщеря - Блу Йерусалема Ваки. Малко след раждането ѝ Джанлука и Шарън разкриха, че бебето им е родено с цепнатина на небцето. Двамата използваха социалните си мрежи, за да изградят осведоменост около въпросния вроден дефект и да съберат пари за операция „Усмивка", с цел да помогнат на онези, които не могат да си позволят операцията за коригиране на цепнатина на небцето.

Джанлука безкрайно обича и своите кучета, които имат собствени Instagram акаунти. Той изцяло ги приема за свои собствени деца. В акаунтите им Джанлука е вписан като техен баща, а Шарън - майка.Ако на вас съдбата ви предлага лимони, то според снимките на Джанлука - животът му поднася предимно ягоди, при това с шампанско. Но до колко обаче цялата тази показност е полезна за подрастващите. Гледните точки са повече от една.