Джейсън Момоа ще се присъедини към поредицата "Бързи и Яростни"

  • Сподели:
Джейсън Момоа ще се присъедини към поредицата "Бързи и Яростни"

Десетата част от шеметната поредица от екшън филми "Бързи и яростни" на Universal получава допълнително вливане на тестостерон и мускули.

Джейсън Момоа е в последни преговори да се присъедини към Вин Дизел и останалата част от звездния каст, участващ в това, което се нарича с работно заглавие "Бързи и яростни 10". И докато детайлите на сюжета остават неразкрити се предполага, че актьорът от "Аквамен" ще играе един от злодеите във филма. 

Джъстин Лин, който се завърна във франчайза с F9: The Fast Saga от 2021 г. , заема режисьорския стол. Дългогодишните звезди Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджис и Сунг Канг също се завръщат за десета част. Очаква се да се присъедини и Чарлийз Терон, която за първи път се появи в осмия филм "Съдбата на яростните" и се завърна за "F9".

Въпреки огромното желание, молби и усилия от страна на Вин Дизел - Дуейн Джонсън да се включи към екипа за десета част, Скалата упорито отказал това да се случи с думите "няма шанс".
След това започнало търсенето, за да се намери някой, който може да запълни необходимия коефициент на звездна и мускулна сила.
Тъй като сценарият все още е в процес на развитие, не е ясно дали ролята на Момоа е протагонистична или антагонистична по природа, или може би дори и двете.
Едно е сигурно, ще имаме интерес да гледаме.