Енрике за семейството, бащинството и отчуждението от Хулио Иглесиас

  • Сподели:
 Енрике за семейството, бащинството и отчуждението от Хулио Иглесиас

Животът на Енрике Иглесиас не е същият след появата на близнаците му Луси и Николас с бившата тенисистка Анна Курникова
Оттогава възгледът на певеца за живота се е променил напълно, особено в сравнение с мирогледа му, когато е бил на 18 г., дистанцирайки се напълно от семейството си в търсене на собствен музикален успех. 

В откровено интервю изпълнителят на Bailando разказа за връзката с баща си Хулио Иглесиас и колко сложно е било да си отдръпнат от него в продължение на десетилетие.

"На 18 се разделих напълно от семейството си и беше трудно. Цели десет години нямах абсолютно никакъв контакт с баща ми", призна испанският певец пред списание ICON по време на откровено интервю.
Въпреки че началните стъпки в музиката не бяха лесни за него, той искал да изкове собствената си кариера, без никой да му казва какво да направи.


"Страдах много. Но това, което чувствах към музиката си, ми даде сила. И преди всичко преследвах целта да го направя по моя начин".

Днес Енрике поглежда към миналото и вижда онова "размечтано и смело дете", въпреки предимствата да имаш известен баща.
 

"Имал ли съм възможности, които други артисти може да не са имали? Разбира се. Обаче в този бизнес не е възможно да успееш, ако не правиш такива песни, които да те свързват с публиката.''

Енрике Иглесиас разказва за отчуждението, което е имал от години с баща си.

"Сега ситуацията е доста различна. Имахме много хубав разговор. Беше в добро настроение... Много ме утеши".
Противно на заглавията, публикувани в таблоидите, Хулио Иглесиас присъства в живота на своите внуци. Легендата с над 300 милиона продадени албума казва, че не ги е срещал, но ги познава наизуст.
 

"Виждам себе си отразен много в Енрике и децата му, които са мои внуци. Във внучката си откривам много Иглесиас, а в Николас намирам повече руската страна. Всичко се предава, генетиката е магическа", добави той за малките.

Енрике Иглесиас, Анна Курникова и техните близнаци са едно от най-красивите семейства в Холивуд. И въпреки че държаха връзката си далеч от медиите в продължение на почти две десетилетия, любящите родители от време на време влизат в социалните мрежи, за да споделят някои от най-нежните и трогателни моменти като родители.

Енрике е наясно, че най-голямата любов, е тази между децата и техните родители. Той живее, за да прави децата си щастливи и за да чува техния смях.