Гари Търнър: Златният ерген готов да открие новата любов на живота си

  • Сподели:
Гари Търнър: Златният ерген готов да открие новата любов на живота си

ABC разкри самоличността на звездата на "Златният ерген" - това е 71-годишният Гари Търнър, който ще бъде първата зряла звезда на франчайза "The Bachelor" за двете му десетилетия в ефир.

ABC изпълни обещанието си за формат за възрастни, като избра Търнър за звезда в спинофа, който ще покаже "съвсем нов вид любовна история - такава за златните години". В синопсиса се казва, че "безнадежден романтик получава втори шанс в любовта в търсене на партньор, с когото да сподели годините на залеза на живота".

Главният изпълнителен директор на Disney, Роб Милс, говори пред Variety за формата: "Това е тотално друг начин за правене на "The Bachelor", защото тези хора са на съвсем различно място в живота си. Има нещо интересно в хората, които са попаднали в другия край на спектъра, които са живели живота си, отгледали са децата си, някои са овдовели или разведени, а може би има и такива, които никога не са се влюбвали. Решихме, че това ще бъде интересна динамика през призмата на "Ергенът".

Кой е "Златният ерген"?

71-годишният Гари Търнър ще участва в ролята на първия "Златен ерген" по ABC, който ще се излъчва през есента на 2023 г.

"Никога не е късно да се влюбиш отново", заяви Търнър по време на участие в "Добро утро, Америка". "Не се отказвайте, винаги има възможности."

Търнър каза, че е бил подтикнат да се присъедини към шоуто от двете си дъщери, след като майка им, съпругата на Търнър, починала. 
Макар че ABC все още не е разкрила жените, които ще се борят за сърцето на Търнър, той заяви, че търси някоя "енергична".

"Бих се радвал, ако намеря партньорка, която е с много енергия. Такава, която може би играе пикълбол или голф."

Търнър е от Индиана, където живее "в къщата на мечтите си на красиво езеро", според официалния синопсис на "Златният ерген".

Като първият мъж в напреднала възраст, който ще води спинофното шоу, Търнър ще създаде прецедент за мъжете, които се срещат на 70 години. Но натискът не го е завладял и той остава позитивно настроен за перспективите си, като казва, че "няма какво да губи".
Относно това дали би се оженил отново, Търнър заяви: "Не бих го пропуснал!"

Гари е пенсиониран ресторантьор с много хобита
Преди да започне пътуването си като телевизионна риалити звезда, Търнър е бил ресторантьор, макар че вече е пенсионер. Той има и редица хобита, които с удоволствие споделя с любимия човек, включително пикълбол и голф.

"Често е зает с организирането на барбекюта, играе пикълбол, подкрепя любимите си спортни отбори в Чикаго, кара колело и прекарва време с приятелите и семейството си в ресторанти и местни заведения", гласи официалното му описание.

Търнър се жени за любимата си от гимназията Тони през 1974 г. Двамата живеят "пълноценен и щастлив живот" до внезапната смърт на Тони през 2017 г., шест седмици след като тя се пенсионира и се разболява.

Гари има две дъщери и две внучки.
Търнър е отгледал две дъщери - Анджи и Джени - с починалата си съпруга. Той има и две внучки: Чарли и Пейтън.