Кадърът, с който изпращаме юли - Бен Афлек и Джейсън Момоа

  • Сподели:
Кадърът, с който изпращаме юли - Бен Афлек и Джейсън Момоа

Джейсън Момоа разкри в профила си в Instagram, че колегата му Бен Афлек се връща към ролята си на Батман, споделяйки забавна снимка на двамата.

Джейсън Момоа потвърди, че Бен Афлек ще повтори ролята си на Батман в предстоящия филм "Аквамен и изгубеното кралство", като сподели тяхна обща снимка.

42-годишната звезда от "Аквамен" сподели снимка на младоженеца от снимачната площадка на филма, придружена със забавно видео, в което Момоа изненада феновете, докато траеше обиколката на студиото на Warner Bros.

"Събирането на Брус и Артър. Обичам те и ми липсваш, Бен", озаглави Джейсън кадъра, позовавайки се на техните алтер его имена на супергерои от поредицата на DC Брус Уейн и Артър Къри.

Афлек, който сключи брак с Дженифър Лопес по-рано този месец в Лас Вегас, също играе Батман в предстоящия филм The Flash.
Той говори за повторение на ролята в интервю за The Herald Sun, наричайки го "наистина хубав завършек на опита ми с този герой".

Бен добави:

"Никога не съм казвал това публично, но сега ще го сторя - любимите ми сцени по отношение на Батман и интерпретацията на Батман, която съм направил, бяха във филма "Flash". 
Надявам се да запазят целостта на това, което създадохме, защото смятам, че е страхотно и наистина интересно - различно, но не по начин, който не съответства на героя."