Къде зимуват мотоциклетите

  • Сподели:
Къде зимуват мотоциклетите

Къде зимуват мотоциклетите – ами в хотел за мотоциклети! Засега услигата е актуална само за София, но пък са добре дошли всички машини, независимо от марката. Всеки месец отлично обучени специалисти ще зареждат акумулаторите на железните гости на новия мото хотел. Клиентите ще имат възможност винаги, когато пожелаят, да наглеждат машините си в рамките на работното време на мотоциклетния център на Honda.

Необходима е обаче предварителна уговорка с търговеца. Обслужването на мотоциклетите ще се извършва в последния месец от престоя му, като собственикът ще бъде предварително уведомен.

Накрая, когато престоят свърши, той ще получи обратно машината си напълно подготвена, обслужена и измита. Достатъчно е само да заяви дата пет дни предварително и да подпише съответните формуляри.

60 лв. за месец излиза зимуването на мотоциклет в хотела на Бултрако Моторс, а при предплата за 6 месеца е предвидено и намаление и цялата сума ще е 300 лв.

 За Honda

Honda е най-големият производител на двигатели с вътрешно горене и генератори с широко портфолио в сферата на мотоциклетите, автомобилите, ATV машините, плавателните съдове, бизнес самолетите и градинската техника. Благодарение на това марката е световен лидер в мобилността по суша, въздух и вода, както и най-големият в света производител на двигатели.