Круз Бекъм корица на списание и то каква

  • Сподели:
Круз Бекъм корица на списание и то каква

Круз Бекъм направи своя дебют на корицата на списание i-D.
17-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм позира по бельо за изданието "Out of Body" на списание i-D, заснето от Стивън Клайн.

Това е същият фотограф, който преди години засне легендата на футбола по сходен като сегашния начин и отново полугол.
Гордата майка Виктория сподели корицата в Instagram и написа: "Голям първи ден като 17-годишен!"

Дейвид също публикува кадъра, казвайки: "Толкова готин @cruzbeckham за @i_d, аз съм един горд татко."

А ето какво сподели пред списанието и младият Круз:

"Мислех, че ще се занимавам с футбол и наистина за малко той беше част от живота ми. Дори спечелих договор с клуба на Арсенал. Впоследствие обаче реших, че искам да се отдам на музиката и това да бъде нещото, с което да се занимавам. Музиката е моята първа любов".
 

Не е тайна, че Круз е живял различен живот от своите връстници, предвид факта, че е дете на двама от най-известните и успели хора в света.
Въпреки всички условности, които това носи, все пак Круз идва от семейство с възможности. Очаквало се е той да тръгне по стъпките на родителите си и един ден да има своя звезден миг.
Докато много тийнейджъри разиграват мечтите в стаите си, през последните години звукозаписните студия в Маями, Лос Анджелис и Лондон са се превърнали във втори дом за Круз. Пространство, където той започва да се ориентира в собственото си пътуване като млад творец. 
Младият Бекъм се чувства по-възрастен от седемнадесетте си години (когато е снимана фотосесията Круз е бил все още на 16 г.) и започва да се справя в живота по свои собствени правила, а начинът ще бъде един - чрез музикална кариера.