Легендите се подкрепят: "Когато нещо добро се случи на теб, имам чувството, че се случва и на мен"

  • Сподели:
Легендите се подкрепят: "Когато нещо добро се случи на теб, имам чувството, че се случва и на мен"

''Щедра душа'', с тези думи Джон Траволта описва своя приятел Брус Уилис на фона на диагнозата афазия.

Джон Траволта сподели, че неговият колега от ''Pulp Fiction'' Брус Уилис веднъж му казал:

''Когато нещо добро се случи на теб, чувствам, че сякаш се случва и на мен''.

Траволта изрази трогателната си подкрепа към своя дългогодишен приятел, един ден след като семейството на Уилис разкри, че той се оттегля от актьорството в резултат на диагнозата му афазия.
Освен в "Криминале" от 1994 г., двамата другари са споделяли снимачната площадка и по време на филмите "Look Who's Talking", в които Брус озвучава гласът на бебето Майки.

68-годишният Траволта сподели в Instagram две ретроспективни снимки от ерата на златните години на приятелството им, заедно с едно искрено мъжко признание.
В първата снимка актьорите позират прегърнати, докато втората включва също бившата съпруга на Брус - Деми Мур, и покойната съпруга на Траволта - Кели Престън.
''Години по-късно Брус ми каза: ''Джон, просто искам да знаеш, че когато ти се случи нещо добро, имам чувството, че се случва и на мен''. Ето колко щедра душа е той. Обичам те, Брус'', завърши 68-годишният Траволта, който наскоро си партнира отново рамо до рамо с Брус на екрана за предстоящия им екшън ''Paradise City''.

Брус Уилис, актьорът, най-известен с работата си в "Умирай трудно", "Армагедон", "Съдружници по неволя" и много други значими филми, се оттегля от индустрията, след като е диагностициран с афазия.
В социалните мрежи семейството му излезе със съвместно изявление, в което се обяснява, причините за здравословното му състояние и как тази болест засяга когнитивните му способности.

"Брус се отдръпва от кариерата си, която означава толкова много за него.
Това е наистина предизвикателно време за нашето семейство и сме изключително признателни за вашата постоянна любов, състрадание и подкрепа. Преминаваме през това като едно цяло и искахме да привлечем феновете му, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него."

Ние му пожелаваме пълно и скорошно възстановяване!