Рон Мос: ''Благодарен съм за всичко, което ми се случва''

  • Сподели:
Рон Мос: ''Благодарен съм за всичко, което ми се случва''

"За мен Италия е страхотен източник на творческо вдъхновение", казва 70-годишният актьор Рон Мос, който сега е избрал да живее спокоен живот в своята ферма във Фазано, Пулия. Най-известен с ролята си на модния магнат Рич Форестър в сериала "Дързост и красота", в чиято кожа той бе в продължение на 34 години.

Несъмнено сапунената опера покори цял свят със своя вълнуващ сюжет, а на Мос донесе небивал успех в кариерата.
Мос споделя, че за целия този период от време, е живял два живота - един като Рич Форестър и след това друг - като себе си. В момента, казва, че може да се отдаде на истинския си живот:

"Сега мога да прекарвам повече време, наслаждавайки се на живота си както искам. Красив живот, изпълнен с любов, музика, филми, приятели, вино и красивата Пулия, която сега е моят втори дом."

Може би актьорът винаги е имал нюх за нещата, към които италианците изпитват страст.
Мос отдавна е почитател на виното, но трябваше да се оттегли от холивудските светлини, за да се потопи в тази своя страст и да я изследва по-сериозно. Авантюрата му с виното започва преди няколко години, когато Мос се свързал с винопроизводители в Пулия.

Целта?
Да произведе зашеметяващо вино Primitivo, което ще носи името на актьора и ще покаже, че той има с какво да допринесе за индустрията, към която е толкова запален. Мос се влюбил бърво в региона Пулия.
Както самият той казва:

"За мен е чест, че мога да произвеждам вино и хранителните продукти на тази фантастична земя, известна в целия свят."

Докато някои фенове познават Мос от "The Bold and the Beautiful", други го помнят като оригинален член на рок групата от 1970-те, "Player". Групата е създадена през 1976 г., когато Мос се свързва с изпълнителя и автор на песни Питър Бекет. Групата беше завършена от китариста/клавириста Джей Кей Кроули и барабаниста Джон Фрайсен. Мос свири на бас и изпя някои от песните на бандата.

На 4-ти март Рон отбеляза своя 70-годишен юбилей и пред изданието Corriere della Sera, той разказа за новата глава, която пише в живота си и какъв е новият подход към бъдещето му.
"Съпругата ми Девин и аз дойдохме в Пулия, това красиво кътче земя, с идеята да прекарваме тук поне шест месеца в годината.
За мен Masseria Paretano е ново начало, тя е част от мечтаната къща, която е и ферма.
Обичам да усещам земята, която кара живота около мен да расте: маслинови дървета, лозя, зеленчуци, всичко, което тази земя генерира и ражда. Моето вино Ronn Moss се отглежда в Мандурия и тук във Фазано."

Именно Пулия бе мястото, което Мос избра, за да събере приятели и близки, и да отпразнува своя юбилей. Актьорът каза, че в тази ферма може спокойно да организира и сватби, шегувайки се с факта, че в сериала, превърнал го в звезда, се е женил цели тринадесет пъти.

"Да кажем, че вече съм експерт в тази област и познавам доста добре темата".

А колкото до подаръка, който би го направил най-щастлив, Мос сподели:
"Трябва да призная, че, доколкото мога, се опитвам да живея всеки ден, сякаш е рожденият ми ден. Винаги съм много благодарен за всичко, което ми се случва и оценявам всеки момент."