Семейство Макконъхи заедно на премиера

  • Сподели:
Семейство Макконъхи заедно на премиера

Матю Макконъхи дойде на премиерата на предстоящия филм „Sing 2" заедно със съпругата си и трите им деца.

Актьорът, който влиза в ролята на Бъстър Мун в продължението на "Пей", се появи в Холивуд със съпругата си Камила Алвес и трите им деца: синовете Леви на 13 и Ливингстън на 8 и дъщеря им Вида на 11. И тримата очарователни, пораснали и приличащи на своите родители.

Номинираният за наградата актьор позира за семеен кадър, който сподели в Instagram, показвайки него и Алвес с широки усмивки, докато трите им деца стоят пред двойката. Петчленното семейство изглежда в добро настроение.

„Семейна афера на премиерата на #Sing2 @singmovie", подписа снимката 52-годишният Макконъхи.

Матю рядко показва децата си в социалните мрежи и предпочита да запази тяхната анонимност.
Вместо това актьорът е свикнал да ни прави съпричастни към последните си работни начинания и партньорства и да показва известна любов към родния си щат Тексас.

През 2020 г. Макконъхи гласно заяви, че макар да иска децата му да следват собствените си мечти, не изключва възможността да последват стъпките му в развлекателната индустрия.
 

„Искам те да правят това, за което са създадени", каза той пред Entertainment Tonight. „Каквото и вродена способност да притежават, нека правят това, което искат и да бъдат готови да положат много усилия, за да станат по-добри в професията си един ден. Каквото и да е, искам да го правят. Ако това се случи в индустрията, в която съм? Браво. Срещнах някои от най-прекрасните хора в живота си в моята кариера и обичам това, което правя. Всеки на снимачна площадка на филм или телевизионно шоу трябва да бъде добър в конкретната си работа, за да се случва тя по най-страхотния начин."


Всъщност Макконъхи призна, че вече е накарал децата си да работят във връзка със светлините на прожекторите.

„Те правят всичките ми фотосесии сега", каза той, споменавайки предишната си работа, като режисира реклама на Wild Turkey Longbranch. „Леви го направи. Той е човекът зад камерата, а ние правим редактирането. Така че може би ще имам малък продуцентски екип на McConaughey и ще бъдем на едно гише."

Миналия месец Макконъхи обяви решението си да не се кандидатира за губернатор на Тексас на фона на спекулациите, че актьорът може да се включи в надпреварата.

"Разсъждавах върху отговора на въпроса как мога да бъда най-полезен в този живот занапред", каза Макконъхи в началото на триминутно видео, публикувано в Twitter. "Полезен за мен самия, полезен за моето семейство, за повечето хора и полезен на страната, която обичам."