Тузарът - в подножието на своите 67

  • Сподели:
Тузарът - в подножието на своите 67

Относно продължението на сериала "And Just Like That" Крис Нот казва, че не е имал намерение да се ангажира отново с ролята на Тузара, защото се опасявал, че няма какво повече да даде на този образ.
Искал да внесе нещо достойно и ново в ролята си на мистър Биг, а не бил сигурен, че това е възможно след толкова време.


„Това бяха нещо като творчески преговори, защото наистина не чувствах, че имам какво да предложа отново в тази роля", каза Нот в интервю.


Въпреки съмненията обаче, актьорът се съгласил, убеден от разговорите си с изпълнителния продуцент на шоуто - Майкъл Патрик Кинг.


„Кинг е невероятен писател и има страхотни, креативни идеи. След като се събрахме и поговорихме за потенциала на това, което бихме могли да направим с героя, аз се включих.", добавя Нот.


Наред с всичко казано до тук, актьорът има и много добра химия с другите участници в сериала, начело със Сара Джесика Паркър.
В своя инстаграм публикация той заяви, че обича всяка минута прекарана в компанията на Паркър, както и цени съвместната им работа.
Ще бъде истинско удоволствие да видим всички отново заедно, а това ще се случи съвсем скоро - обявената дата е 9 декември по HBO max.Крис е женен за дългогодишната си приятелка Тара Уилсън, с която имат син - Орион Кристофър Нот.
Двойката се срещнала за първи път в бара на Крис, The Cutting Room, в Ню Йорк, където Тара работила.

На 13 ноември талантливият и харизматичен Крис навърши своите 67 години.
Едно е абсолютно сигурно, че става все по-мъжествен и привлекателен.