Био хранене - мисията възможна

  • Сподели:
Био хранене - мисията възможна

В превод от английски и италиански език Golden Nero означава "златисто море". Ако човек наистина иска да се потопи в златните води на удоволствието, то ресторантът, намиращ се на булевард "Витоша" 180 в столицата, е точното място за него. С едно предупреждение обаче! Навлезе ли веднъж, ще се връща винаги.

Golden Nero е едно от малкото места, които се грижат за здравето на своите посетители. Специално подготвеното здравословно меню е изготвено от усмихнатия италианец Chef Ennio, а био продуктите в него са чисти и подходящи за всеки, мислещ за себе си човек.

Повечето от тях се внасят директно от Италия, а новото био говеждо месо "блек ангъс" – един от акцентите в новото меню, се взима от специална говедовъдна ферма в Стара планина. Българският деликатес се обработва от ръката на италианец и стига свеж до клиентите.

Био месото е богат източник на витамини В6 и В12, съдържа цинк, магнезий и желязо, както и висококачествени протеини и мазнини, намаляващи лошия холестерол. Ето защо то не само се топи в устата, но е и толкова полезно.

Една още по-хубава част са пресните езерни раци, които се сервират директно от "златистото" дъно на Golden Nero. Стил и качество са две думи, които вече лесно можем да намерим съчетани в едно цяло.

Био храната е подходяща за консумация дори от най-малките посетители на заведението. Родители, които са на "ти" с прилагателни като "зелено", "природно", "здравословно" и "еко" могат да зарадват не само себе си, но и своите малчугани с италианското удоволствие, наречено "Golden Nero".

За по-голямо удобство заведението предлага и доставки до домовете. А най-хубавото е, че цената напълно отговорно е съотнесена към качеството, което мястото предлага.

Био хранене - мисията възможна

Пресни езерни раци

Био хранене - мисията възможна

Ягода веган чийзкейк (ягоди, кашу, бадеми, фурми, нерафинирана тръстикова захар, кокосово масло)

Био хранене - мисията възможна

Авокадо веган чийзкейк (авокадо, бадеми, фурми, кленов сироп, кокосово масло)

Био хранене - мисията възможна

Шоколадова сурова торта (шоколад, кашу, фурми, орехи, смокини, какао)

Био хранене - мисията възможна