Как влияе шоколадът на любовните отношения

  • Сподели:
Как влияе шоколадът на любовните отношения

Как се отразяват предпочитанията към определен вид шоколад на любовните ни отношения? Отговор на този въпрос откриваме в допитването на американската верига сладоледени къщи "Баскин-Робинс" до основателката на Food-ology® Джулиет А. Бохосян, която изследва поведението във връзка с хранителните навици. Ето до какви изводи е стигнала тя:

Ако избирате млечния шоколад, вие сте традиционалист по природа, дружелюбен, отзивчив и с чувство за отговорност; копнеете за покой, уравновесеност и постоянство.

Привърженик сте на ухажването по старомодния начин, а когато излизате на среща, вечеря и кино са най-добрият вариант за прекарване на времето с любимия човек.

Идеалният партньор за вас.

Тъй като противоположностите се привличат, най-подходящи във вашия случай са онези, които харесват бял или черен шоколад. Привърженикът на белия шоколад ще ви насърчи да се радвате на живота и да не приемате нещата около вас прекалено сериозно. А един почитател на горчивия шоколадов вкус би ви помогнал да поемате по-премерени рискове и да проявявате смелост.

Ако посягате предимно към белия шоколад, значи сте игрив и свободен дух, който често се оказва душата на компанията. Обичате да флиртувате, общувате импулсивно, но сте също така щедри, мили и не обичате да съдите за хората по постъпките им.

Излезте на среща, която включва някаква игра или друго предизвикателно занимание, например миниголф, парасейлинг, сноубординг или атракционите в лунапарка. Всекидневните задължения ви тежат, затова обичате да живеете за момента, тук и сега!

Идеалният човек за вас.

Някой, който обича млечен шоколад, за да ви смъква на земята от време на време.

Ако предпочитате черния шоколад, си падате малко единак. Правите се на недостъпни, но същевременно сте страстни, щедри, претенциозни и тайнствени. Говорите смело, като споделяте възгледите си с останалите; същевременно умът ви умее да обработва бързо информацията и да поема добре изчислени рискове.

Мечтаете си за партньор, който равностоен на вашето ниво и умее да живее на бързи обороти. Идеалната половинка за любовна среща ще ви накара да се почувствате специални, уверени в своята уникалност и находчивост - независимо дали става дума за авантюристично пътуване зад граница (да речем, сафари), вечеря в петзвезден ресторант или вдъхновяващо културно мероприятие, например театър или концерт.

Понеже опознавате и собствената си личност, се разбирате с партньори, които са огледално отражение на собствената ви самоличност и амбиция, а освен това харесват и черния шоколад, досущ като вас.

Как влияе шоколадът на любовните отношения

Снимка: onlybutaglimpse.tumblr.com

Как влияе шоколадът на любовните отношения

Снимка: ellegee88.tumblr.com