80 Тинтява - Новият адрес на успеха

  • Сподели:
80 Тинтява - Новият адрес на успеха

80 Тинтява е стилен и елегантен жилищен комплекс, вдъхновен да се извисява над динамиката на града и да улавя забързания му пулс. Със своята забележителна локация, авангардна и съвременна визия, висота на архитектурата и класа на материалите, 80 Тинтява е вашия нов мечтан дом.

ЛОКАЦИЯТА

Комплексът е разположен в модерна, стилна, нова и съвременна градска среда, с богата транспортна и социална инфраструктура, сред посолства, дипломатически и културни представителства. В близост до сградата има паркова среда и спортни съоръжения, само на крачки е метростанция, на една ръка разстояние от бизнеса.

КОМПЛЕКСЪТ

Още с влизането в сградата се усеща цялостната концепция на проекта. Фоайетата придават пространство и въздух, нетипични за сградите в града. Визията е модерно издържана, с настилки от естествен камък, ламперии, барисол и ръчно изработени мебели, придаващи собствен стил и екстравагантност. Сградата предлага офисни площи, магазини, аптека, химическо чистене, две кафетерии, фитнес център, подземни паркоместа и гаражи.

АПАРТАМЕНТИТЕ

80 Тинтява отговаря на всяко търсене на бутикови апартаменти с една, две или три спални и са проектирани, за да осигурят максимален комфорт на обитателите си. Жилищата са с правилни, ортогонални форми, доставящи комфорт и гъвкавост при организиране на интериорното пространство. Отразени са ценностите и търсенията на модерния градски човек, като са съчетани премиум качество и панорамни гледки, създаващи връзка със заобикалящата среда.

Площи: от 45 кв.м до 250 кв.м
Цени на апартаменти: от € 65 000
Цени на гаражи: € 24 000 без ДДС

Елегантен двустаен апартамент 
Съвременен тристаен апартамент
Пентхаус на престижна локация

За повече информация и още оферти с различни разпределения и етажност: 0882 300 612.