Адел отлага концертите си в Лас Вегас

  • Сподели:
Адел отлага концертите си в Лас Вегас

Адел публикува трогателно видео в социалните си мрежи, в което обяснява защо отлага концертите си в Лас Вегас.

Само 24 часа преди премиерата изпълнителката взе тежкото решение да преустанови програмата си.

Изпълнителката на "Easy on Me", която издаде своя албум 30стоящ на върха на Billboard 200 през ноември, трябваше да започне своята поредица "Weekends With Adele" в петък. 
Шоуто от Колизеума на Лас Вегас в Цезарс Палас първоначално беше насрочено за два уикенда от 21 януари до 16 април. Все още не е ясно за кога са разсрочените дати.
В трогателно видео, в което почти не може да удържи сълзите си, Адел се обърна към своите фенове в Instagram:


"Изключително много съжалявам, че съобщавам това в последния момент! Ужасно съм разстроена и се срамувам! Съжалявам за всички хора, които са пътували чак до тук!
Ще пренасрочим всички дати, в момента мислим как точно да се случи това. И ще завърша шоуто си, ще го докарам там, където трябваше да бъде.
Чудихме се как да реализираме събитията, но от където и да го погледнем, е просто невъзможно. Опитахме всичко. Половината ми екип е болен от ковид. Наистина много съжалявам!"


Клипът е с милиони преглеждания и макар на Адел да ѝ е било изключително трудно да направи това съобщение поради неудобство и вина, нейните фенове я подкрепят и окуражават за правилно взетото решение. 

Напомняме ви, че Селин Дион също отложи наскоро своите предстоящи концерти, поради здравословни причини и ковид протокол.