Акценти по Disney+ през август - She-Hulk, Andor и още интересни заглавия

  • Сподели:
Акценти по Disney+ през август - She-Hulk, Andor и още интересни заглавия

Disney+ е специалният стрийминг дом за телевизионни сериали и филми от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и Star, включително ексклузивни Disney+ Originals.

Тези акценти предоставят актуална информация за предстоящи оригинални продукции, чисто нови епизоди и най-новите хитови филми, които се присъединяват към услугата в България.

Най-новият блокбъстър на Pixar, Lightyear, идва в Disney+: От 3 август абонатите ще могат да се насладят на най-новите приключения на Buzz Lightyear, заедно с четирите Toy Story филма, както и обичаната поредица от късометражни филми Forky Asks A Question.

И още за вашето лятно забавление: Абонатите могат да се насладят на някои от новите попълнения в платформата, включително втори сезон на Only Murders In The Building, BAYMAX!, The Princess, The Bob’s Burgers Movie, Not Okay и SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW Disney+ Original Series

В поредицата на Marvel Studios “She-Hulk: Attorney at Law” Дженифър Уолтърс (Tatiana Maslany), адвокат, който специализира в свръхчовешки съдебни дела, трябва да навигира сложния живот на необвързана, тридесет и няколко годишна, която, освен всичко останало, е и двуметров супер силен хълк.

ANDOR Disney+ Original Series

Поредицата “Andor” ще изследва една нова перспектива от Star Wars галактиката, като се фокусира върху пътешествието на Касиан Андор, който се опитва да открие как може да допринесе за промяната.

Сериалът представя историята за разрастващия се бунт срещу Империята и как хора и планети са замесени в него. Това е една ера, изпълнена с опасности, измами и интриги, в която Касиан ще тръгне по пътя, който е предопределен да го превърне в бунтовнически герой.

LIGHTYEAR Pay-1 Movie

От Disney и Pixar идва едно анимационно sci-fi екшън-приключение — оригиналната историята за произхода на Buzz Lightyear (с гласа на Крис Евънс), героя, вдъхновил играчката. “Lightyear“ проследява легендарния космически рейнджър в междугалактическо приключение заедно с амбициозни новобранци Изи, Мо и Дарби и неговия робот спътник Сокс.

Докато този пъстър екипаж се впуска в най-трудната си мисия досега, те трябва да се научат да работят като екип, за да избягат от злия Зург и неговата послушна армия от роботи, които никога не изостават.

PREY [16+] Original Film

Най-актуалното попълнение във франчайза “Predator“, “Prey“, е изцяло нов екшън трилър, чието действие се развива в команчи общността преди 300 години. Това е историята на една млада жена, Нару, изключително опитен и умел войн, израснала в сянката на някои от най-легендарните ловци, които бродят из Големите равнини.

Така че, когато опасност застрашава нейния лагер, тя се отправя на мисля да защити своя народ. Плячката, която тя дебне и с която в крайна сметка се изправя лице в лице, се оказва високо еволюирал извънземен хищник с технически усъвършенстван арсенал, което води до жестока и ужасяваща битка между двамата противници.

I AM GROOT

Няма как да опазим галактиката от този малък пакостник! Така че се пригответе, защото Baby Groot заема централно място в своя собствена колекция от късометражни филми, радва се на славните си дни, докато израства – и се забърква в каши – сред звездите.

“I Am Groot”, колекция от пет оригинални късометражни филма, включваща няколко нови и необичайни герои, е с главното участие на любимото на всички малко дърво, Baby Groot, озвучено от Вин Дизел, който озвучава Groot във франчайза “Guardians of the Galaxy”.

LEGO STAR WARS SUMMER VACATION
Animated Special

Фин е организирал изненадваща ваканция за своите приятели на борда на галактическия звезден крайцер The Halcyon! Но планът на Фин бързо се обърква, когато той е отделен от групата.

Сам на борда на Halcyon, Фин се сблъсква с трима духове на Силата – Оби-Уан Кеноби, Анакин Скайуокър и принцеса Лея, всеки от които споделя своите собствени неочаквани истории за провалени ваканции.