Брадли Купър доведе майка си като негова дама на Оскарите

  • Сподели:
Брадли Купър доведе майка си като негова дама на Оскарите

Брадли Купър разтопи сърцата на всеки зрител, докато вървеше по червения килим на Оскарите в компанията на своята майка.

Звездата от трилъра ''Алеята на кошмарите'', който е без номинация, спази дългогодишната си традиция да присъства на церемониите по награждаване с майка си, 64-годишната Глория Кампано по време на неделното събитие. 

Това не е първият път, в който звездата избира майка си за своя специална дама на холивудските събития. На церемонията на Оскарите през 2019 г. актьорът покани майка си и бившата си приятелка Ирина Шейк, когато бе номиниран за най-добър актьор за участието си в ''A Star Is Born''. В края на събитието Джулия Робъртс закри Оскарите за 2019 г. със специално обръщение към майката на Купър. 

Брадли Купър не беше единствената знаменитост, която мина по червения килим на Оскарите с майка си в неделя вечер. Звездата от филма ''Белфаст'' Джуд Хил също покани майка си Шонийн Хил за своя дама.

Актьорът изглеждаше елегантно в черен смокинг на Gucci, докато пристигаше на събитието. Купър и Глория позираха прегърнати и усмихнати пред фоторепортерите.
Купър също присъства на 25-ите годишни награди на Гилдията на екранните актьори в Shrine Auditorium с майка си.
В интервю през 2020 г. Купър сподели за близките отношения, които той и Глория са изградили през годините и как актьорът я е взел в дома си, за да се грижи за нея по време на пандемията.