Броени дни до ''Капана Фест'' 2023: Музика и творчество завладяват Пловдив от 14 до 18 юни

  • Сподели:
Броени дни до ''Капана Фест'' 2023: Музика и творчество завладяват Пловдив от 14 до 18 юни

Ще имаме възможността да се забавляваме и да се насладим на изкуството  в най-разнообразните му форми като станем част  от магията на "Капана Фест 2023''

Главната ''MonStAr' сцена  ще ви очаква точно между Централна Поща и Античният Одеон. От 15 до 18 юни на нея ще чуете TDK,  Hayes & Y, Heptagram и Mila Robert.

Малката сцена ''Базар Капана'' ще представи сетове от различни DJ-и, изпълнения на улични музиканти, театрали постановки за деца от Театрални  Школи''Арлекин'' и  ''Шарж'', музикално Бинго и още много изненади от нас и нашите партньори.

На събитието ще откриете работилничката за малки и пораснали деца на 'Майсторче'', артистични инсталации и специално за най-малките – детски кът.

Вкусната храна ще бъде осигурена от две Вкусни Спирки , които  ще представят тематично стрийт фууд меню. Няколко коктейл бара и бира 'Капана'' ще се погрижат за перфектната разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно изработени от нас за вашето перфектно настроение.

Ще дегустираме качествено кафе и ще наслаждаваме на живота с чудесен протеинов сладолед и автентично  джелато.

Всеки желаещ ще може да подкрепи три благотворителни каузи.

Традиционният Базар 'Капана'' ще представи обновена лятна селекция от български  артисти, автори и брандове, както и щандове за къмпинг аксесоари и  грамофонни плочи.

Ще покажем нови предложения в сферата на био и натуралната козметика, вкусни и полезни храни, както и освежаващи напитки.

Следете социалните ни мрежи за  пълната програма на събитието.

Може да подкрепите нас и любимите си артисти, като ни последвате в социалните мрежи, харесвате и споделяте съдържанието, защото така ни помагате то да достигне до правилните хора!

Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2023 година.