Чаровната Белослава отбелязва 22 години на сцената с концерт по време на Аполония 2022 

  • Сподели:
Чаровната Белослава отбелязва 22 години на сцената с концерт по време на Аполония 2022 

Редом с певицата на сцената застават невероятните музиканти Живко Петров, Антони Рикев, Росен Захариев и Димитър Семов

Утре, 2 септември, на сцената на амфитеатър Аполония ще заблести очарователната Белослава. Тя ще отпразнува 22-рата си година на сцената с невероятни нови аранжименти на песните от четирите си студийни албума.

Талантливата певица ще представи за първи път творби от предстоящия ѝ пети албум като част от програмата на Аполония 2022. Невероятното шоу ще бъде на 2 септември от 21:00 ч.

Двадесет и две е необичайна годишнина, както и самата певица споделя. През 2020 г. заради пандемията тя не успява да отпразнува своите 20 години на сцената и затова сега, с още повече вдъхновение и страст, е готова да отпразнува този юбилей и да зарадва публиката с ново творчество. 

На сцената заедно с Белослава ще застанат любимите български музиканти Живко Петров, Антони Рикев, Росен Захариев и Димитър Семов. Синхронът между творците обещава на зрителите незабравимо изживяване, изпълнено с емоция и добро настроение. 

Днес, пък, на 1 септември, от 23:00 ч. в Археологическия музей в Созопол, публиката ще има възможността да се наслади и на докосващите солови изпълнения на пиано на Живко Петров.

Той ще представи своята книга албум, която побира в себе си размисли, фотографии, и разбира се, ноти от композициите в двата му албума After 4 и Ten. Уникалното издание е своеобразна изповед, съчетание на текст, музика и образ. Книгата съдържа и дигитално копие на композициите, включени в двата му албума, и дава шанс на почитателите да отнесат късче от преживяната емоция със себе си. 

Програмата на Празници на изкуствата Аполония 2022 е подготвила още много приятни емоции за меломаните. На 2 септември, от 19:00 ч., в Археологическия музей Клавирен квартет в състав Стоимен Пеев – цигулка, Румен Цветков – виола, Атанас Кръстев –  виолончело, Людмил Ангелов – пиано, ще изпълни концерт с компилации от австрийска камерна музика на известни композитори. Талантливият квартет ще пренесе слушателите в красивите и изискани измеренията на класическата музика. 

В пъстрата програма на Фестивала има още вълнуващи изненади за феновете на всевъзможни музикални стилове. Днес, от 21:00 ч,. на сцената на Амфитеатър Аполония ще забиват лъчезарните изпълнители на група Цинга Манга Фънк.

Те ще представят на публиката албумът си OUROBOROS, в който, характерно за тях,  древната, дълбока и пленителна циганска музика е аранжирана в джаз и фънк звучене. В творчеството на групата ясно се откроява искреността, спонтанността и любовта, с която създават своята музика. 

Празниците на изкуствата Аполония 2022 са готови да дарят с радост и вдъхновение всеки успял да се докосне до таланта на най-любимите български творци. С голямото разнообразие, което откриваме в програмата, обединяваща всички сфери на изкуството.

Фестивалът обещава на своите посетители незабравимо преживяване. Билетите за всички събития на Аполония 2022 могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, а пълната програма може да бъде открита на официалния сайт – www.apollonia.bg.