Четвърти сезон на ''True Detective'' е в процес на работа 

  • Сподели:
Четвърти сезон на ''True Detective'' е в процес на работа 

Потенциалният сезон, озаглавен ''Нощна страна'', е в процес на разработка и е написан от сценариста Иса Лопес, а Бари Дженкинс ще бъде изпълнителен продуцент на антологията. 

HBO отказа коментар, тъй като сделките все още не са формализирани. Очаква се звездите от първия сезон Матю Макконъхи и Уди Харелсън да се завърнат като изпълнителни продуценти, както бяха и в трите предишни сезона на отличения с награда Еми сериал.

Според Variety, режисьорът на ''Лунна светлина'' Бари Дженкинс е подписал да бъде изпълнителен продуцент на четвърти сезон на криминалната поредица с подзаглавие: ''Истински детектив: Нощна страна''. Въпреки че няма официални подробности около сюжета и снимките на сериала все още не са официално започнали, според източници историята ще се развива в Арктика, където може да е тъмно 24 часа в денонощието.

Съобщава се, че ''Night Country'' ще отбележи първия сезон на ''True detective'' без участието на сценариста Ник Пицолато, който създаде хитовия сериал и написа огромна част от епизодите през първите три сезона. Пицолато и HBO взаимно са се договорили да се разделят в началото на 2020 г. Първият сезон с участието на Матю Макконъхи и Уди Харелсън дебютира през 2014 г. и тогава спечели огромна слава, както и положителните отзиви на критиците. След това стартира втори сезон, воден от Колин ФарелРейчъл Макадамс и Винс Вон в главните роли. В трети сезон, през 2019 г. взе участие Оскар победителят Махершала Али.

Макконъхи и Харелсън бяха кредитирани като изпълнителни продуценти за всеки следващ сезон, тенденция, която се очаква да продължи и в Сезон 4.