Десислава Христова – Slava: Брат ми направи клипа на Pam Pam Pero

  • Сподели:
Десислава Христова – Slava: Брат ми направи клипа на Pam Pam Pero

Очарователната млада певица Десислава Христова – Slava призна, че брат й Николай Христов й е помогнал с видеото на хитовото й парче Pam Pam Perо.
“През последните месеци ми се случиха толкова красиви неща, че не знам от къде да започна. Видеото на Pam Pam Pero, подкрепено от Национален Фонд Култура стана факт, благодарение на таланта и усилията на моят всестранно развит брат – Николай Христов. Той толкова ясно усети емоцията и я придаде в летни кадри, че по-добра концепция за този клип не бих могла да си представя. Това породи у нас огромен порив да работим заедно и го поканих да бъде мой гост изпълнител на едно прекрасно събитие, което се състоя в София Лайф Клуб на 05.11“, разказа блондинката пред HighViewArt. Тя разкри, че е била част от фестивала „От другия край на дъската“, който има за цел да събере на едно място творци от всякакъв жанр – кино, музика, поезия, художествено творчество и т. н.

„Имах удоволствието да бъда част от това събитие и там ме подкрепиха на сцената прекрасни музиканти, които ивнаги е удоволствие да работя, а именно Васето Крумов – китара и Денис Попстоев – клавишни. Денис е автор на аранжимента на Pam Pam Pero и в момента подготвяме още няколко проекта заедно. Имах още един специален гост – Нора Чернева, с която бяхме заедно в моналия сезон на Гласът на България като конкуренти във вокалните двубои. Тогава тя отпадна от мен, но това не ни попречи да продължим отношенията си в приятелска посока. Това предаване някак отвори една нова врата в моя живот – намерих нови приятели, стартирах солова кариера, започнах някак да си вярвам повече сама на себе си“.

На 20 ноевмри Десислава стана част и от още едно невероятно събитие - „По-добрата Коледа“. „Това беше един приказен концерт, с който Поли Генова даде началото на една магична Коледа. Толкова много музика, вълшебство и топлота се изляха онази вечер, че все още се чувствам заредена. Тя представи чисто новия си коледен албум, с изключително талантливи музиканти, които аз обожавам! Когато Йордан Митов – изпълнителният продуцент на събитието ми се обади да бъде подгряващият изпълнител, направо полетях от радост. Огромни аплодисменти заслужават абсолютно всички – начело с Поли, които имат принос към това събитие“.

Slava издаде за първи път и че в момента работи по няколко нови авторски песни, в които брат й Николай ще има водеща роля и ще й партнира като дует. „Нямам търпение вече да влезем в студиото“, споделя изпълнителката.