Дивата на R&B музиката Beyoncé се възражда с RENAISSANCE

  • Сподели:
Дивата на R&B музиката Beyoncé се възражда с RENAISSANCE

Beyoncé дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност със седмия си студиен албум RENAISSANCE.

Колекцията пристига 6 години след появата на аплодирания от критиците проект Lemonade, издаден изненадващо през 2016 г. 

Магията на RENAISSANCE е и в извисяващите се вокали на Beyoncé - богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, които биват допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.

Издавайки албума без допълнителни визуални елементи, суперзвездната певица дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушането, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция.

Докато “Break My Soul” - първият сингъл от колекцията - бива представен с минималистично лирик видео, издаването на RENAISSANCE без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване.

Тя продължи нетрадиционното разпространение с издаването на първото парче от албума в полунощ, в деня на лятното слънцестоене. Колекцията е празник за клубната ера - кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.

 „Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден - място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви”, споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.

С екип от талантливи сътрудници, включително The-Dream, Nile Rodgers, NOVA, NO ID, Raphael Saadiq, Mike Dean, Honey Dijon, Chris Penny, Luke Solomon, Skrillex, Beam, Big Freedia, Grace Jones и Tems, Beyoncé „преоткрива музиката“, както е описан албумът от The Times of London.

TRACKLIST:
1. I’M THAT GIRL
2. COZY
3. ALIEN SUPERSTAR
4. CUFF IT
5. ENERGY (FEAT. BEAM)
6. BREAK MY SOUL
7. CHURCH GIRL
8. PLASTIC OFF THE SOFA
9. VIRGO’S GROOVE
10. MOVE (FEAT. GRACE JONES, TEMS)
11. HEATED
12. THIQUE
13. ALL UP IN YOUR MIND
14. AMERICA HAS A PROBLEM
15. PURE/HONEY
16. SUMMER RENAISSANCE