Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта отваря врати в ново измерение 

  • Сподели:
Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта отваря врати в ново измерение 

Осмелявате ли се да се присъедините към умопомрачително и опасно пътешествие в неизвестното?

На 6 май откриваме едно ново измерение на Стрейндж. Със суперочаквания Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта Марвел смело продължават да разширяват забележителния си филмов свят, отвъд границите на всичко, което познаваме досега. Предвождан от легендарния майстор на жанра Сам Рейми (Злите мъртви, Спайдър-мен) и номинирания за „Оскар“ Бенедикт Къмбърбач (Спайдър-мен: Няма път към дома), филмът ще ни отведе на впечатляващо пътешествие в неизвестното, през умопомрачителните и опасни алтернативни реалности на Мултивселената. 

След като наруши целостта на пространство-времето, като отвори вратите към Мултивселената в Спайдър-мен: Няма път към дома, доктор Стивън Стрейндж (Къмбърбач) се изправя пред тежките последици от своите действия. Всяка нощ той сънува един и същи ужасяващ сън, а след това се събужда и… истинският кошмар започва – Земята и съществуването на цялата Вселена са поставени на карта. За да възстанови равновесието Стрейндж ще разчита на помощта на стари и нови съюзници, с които посреща опасностите проникнали през прохода между вселените, включително и нов мистериозен противник. Ще успее ли доктор Стрейндж да спаси самата тъкан на реалността и какво ще е цената за това – за него и за света?

Новият вълнуващ трейлър на Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ни разкрива още от забележителните измерения на реализираната с огромно въображение и размах продукция, която обещава може би най-смелото и мрачно приключение, което Марвел са ни предлагали до момента на големия екран.  Но, за да станем свидетели на епичния визуален спектакъл, ще трябва да изчакаме още малко – Мултивселената на лудостта  ще ни погълне през май. 

Режисьор на Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта е Сам Рейми (Злите мъртви, План без грешка, Отведи ме в ада), сценарият е дело на Джейд Хейли Бартлет и Майкъл Уолдрон (Локи), а продуцент е Кевин Файги. В ролите са Бенедикт Къмбърбач, Елизабет Олсън, Чуетел Еджиофор, Бенедикт Уонг, Рейчъл Макадамс, Сочил Гомес, Майкъл Щулбарг и др. 
Ще последваме Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта от 6 май само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=jtwuiz4Hw-Q