Dr. Dre, Еминем, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар и Снууп Дог откриха шоуто по време на Супербоул 2022

  • Сподели:
Dr. Dre, Еминем, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар и Снууп Дог откриха шоуто по време на Супербоул 2022

Звездите отново споделиха заедно една сцена по време на тазгодишния Супербоул и феновете просто бяха възхитени. Някои хора пишат в социалните мрежи, че не са виждали по-зрелищно шоу от години.

В изпълнено със знаменитости представление, достойно за тазгодишния домакин от Лос Анджелис, Dr. Dre, Еминем, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар и Снууп Дог излязоха на сцената, докато Лос Анджелис Рамс се изправиха срещу Синсинати Бенгалс на стадион SoFi.

56-годишният Дре заяви преди изпълнението, че това ще бъде една от най-големите тръпки в кариерата му.

Дре и Снууп Дог стартираха програмата на полувремето с една от най-скандалните песни на дуото "The Next Episode". След това те изпълниха химна на Ел Ей, "California Love", докато си проправиха път през поредица от бели сгради, които символизираха домовете на близкия Комптън и Южен Ел Ей.
Атмосферата беше меко казано наелектризираща.

Когато шоуто започна, полето на стадиона беше покрито с нещо, което изглеждаше като градска мрежа на Лос Анджелис с редица бели сгради. 

50 Cent беше следващият, който се присъедини на сцената с изненадващо появяване, изпълнявайки своето емблематично парче "In Da Club" с група танцьорки.
Соул певицата Мери Джей Блайдж се появи на върха на строителните конструкции, облечена изцяло в бяло, с дълги, лъскави, бели чизми, пуснати свободно руси коси и каубойска шапка. Тя изпълни своя хит "No More Drama" в компанията на група танцьорки.

Малко по-късно рапарът Еминем покачи адреналина, изпълнявайки песента си "Lose Yourself".
За да продължи движението, започнато от Колин Каперник преди години, Еминем коленичи по време на шоуто на полувремето на Супербоул.
След като изпълни песента си "Lose Yourself", спечелила Оскар и Грами, Еминем падна на коляно, държейки главата си с ръка.

През сезон 2016 бившият куотърбек Каперник започна да коленичи, докато националният химн свири в началото на всеки от неговите мачове в NFL, за да протестира срещу расовата несправедливост, полицейската бруталност и системното потисничество. Година след поляризиращите му протести, Каперник се отказа от договора си със Сан Франциско. Оттогава той не може да подпише с нито един отбор на NFL.
Каперник и неговият колега протестиращ Ерик Рийд подадоха оплаквания до лигата през октомври 2017 г., обвинявайки собствениците в тайно споразумение, за да им попречат да подпишат с други отбори.