Джоди Фостър ще оглави четвърти сезон на "True Detective"

  • Сподели:
Джоди Фостър ще оглави четвърти сезон на "True Detective"

Джоди Фостър ще играе един от двамата детективи в завръщането на антологичния сериал, чийто четвърти сезон е озаглавен Night Country.

За сюжета все още не са разкрити много подробности, но се знае, че епизодите ще проследят живота на детективите Лиз Данвърс и Еванджелин Наваро, докато разследват случая на шестима изчезнали безследно арктически изследователи в Енис, Аляска и ровят в духовните истини, които лежат погребани под вечния лед.

Все още няма обявена дата за пускане на сезона, но феновете очакват да чуят повече през следващата година.

Звездата от "Мълчанието на агнетата" ще бъде и изпълнителен продуцент на сериала, написан от Иса Лопес.

Това е първата голяма телевизионна роля за Фостър от много дълго време насам. Когато актрисата беше на 12 г., участваше във филма "Шофьор на такси", както и в сериали като "Gunsmoke", "My Three Sons" и телевизионния спиноф на ABC на "Paper Moon", но не е имала главна роля на малкия екран от 1975 г.

Гласът ù е бил използван за означаване в сериалите "Фрейзър", "Досиетата Х" и "Семейство Симпсън". Фостър е била режисьор на телевизионни епизоди като "Orange Is The New Black", "Black Mirror" и "Tales From The Loop".

"True Detective" е създаден и написан от Ник Пицолато, и се излъчваше в продължение на три сезона между 2014 и 2019 г.

Третият сезон на бе излъчен по HBO през 2019 г. с участието на Махершала Али и Стивън Дорф, чието действие се развиваше в Озаркс. Това беше продължението на сериала от 2015 г., където участие взеха Колин Фарел, Тейлър Кич, Рейчъл Макадамс и Винс Вон, а в първи сезон, Матю Макконъхи и Уди Харелсън ни грабнаха с уникалните си превъплъщения.