Една жена каза – стендъп спектакъл на Здрава Каменова

  • Сподели:
Една жена каза – стендъп спектакъл на Здрава Каменова

Блестящата актриса и драматург Здрава Каменова се качва на сцената на Joy Station на 20 октомври, за да представи авторския си стендъп спектакъл „Една жена каза“. Изключително смешна, честна, задушевна комедия, съставена от шест едновременно абсурдни, но и доста – срамни истински истории. Следвайки принципа „смешно е, защото е вярно“, Здрава Каменова и Светльо Томов са събрали реални случки от живота на свои познати и приятели и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена.

Колко трудно може да се съчетае интервю, разходка с куче и дете с клатещ се зъб? Как една прахосмукачка може да спаси любовния ти живот? Добре ли е да си жена на оперен певец? И какво е да имаш връзка с четирите стихии-пожарникар, водолаз, парашутист и гробар? Отговори на тези въпроси и още – много смях, импровизации, музика.

Специални гости и верни секунданти на Здрава Каменова в „Една жена каза“ в Joy Station ще бъдат Богдана Трифонова, Наталия Цекова и Симеон Владов. За музикалното оформление отговаря Добромир Кисьов.

Здрава Каменова е едната половина от Сценична треска. Тя и Богдана Трифонова създават театралния отряд заради сценичната треска в кръвта си - живеят я, използват я, вдъхновяват се от нея, не ги напуска и когато са под прожектора, и когато са под душа. Богдана и Здрава разказват истински житейски истории, искрено, смешно и безстрашно в "Апетит", "Танго в Космоса", „Извънредно положение" и „Извънредно ЛЮБОВНО“, а към тях неотдавна се присъединява и Стефания Колева.