''Фантомът на операта'' - с още осем представления

  • Сподели:
''Фантомът на операта'' - с още осем представления

Огромен интерес на публиката. Първоначално обявените дати са разпродадени.

„Фантомът на операта”, прочутата постановка от Уест Енд и Бродуей, гостува в София през април 2024г. 
Поради огромния интерес и разпродадени първоначално обявените шест дати, организаторите от BG Sound Stage обявяват осем нови представления от 16 до 21 април 2024г., в зала 1 на НДК.
Спектакълът  е признат за една от най-красивите и зрелищни подукции в историята, гледан от над 160 милиона души в 186 града по света, игран на 19 различни езика. „Най-големият хит на Бродуей” и „Триумф на шоуто” пишат за него медиите.

Българската публика ще види оригиналната лондонска и нюйоркска продукция на Камерън Макинтош. Това е най-дълго играният спектакъл на Бродуей, повече от 35 сезона с невероятните 14 000 представления. Носител е на над 70 престижни театрални награди, включително седем награди „Тони” и четири награди „Оливие”, включително за най-добър мюзикъл.
Актьорският състав, който ще дойде в България, включва Надим Нааман в ролята на Фантома, Хариет Джоунс и Джорджа Уилкинсън (Кристин), Лара Мартинс (Карлота), Валери Кутко (Мадам Жири) и др. с диригент д-р Джон Ригби.

Със 100-членния си състав от актьори, музиканти, симфоничен оркестър и екип, смайващи сценични ефекти и повече от 230 костюма „Фантомът на операта” представя на публиката едни от най-известните и вълнуващи мелодии на Андрю Лойд Уебър като „The phantom of the Opera”, „Think of Me” и „Music of the Night”. Оригиналният запис на лондонския актьорски състав достига над 40 млн. продадени копия по целия свят и се превръща в най-продавания запис на мюзикъл за всички времена.
Новите осем представления на „Фантомът на операта” са от 16 до 21 април 2024 година в София, зала 1 на НДК. Билети се продават в мрежата на Eventim.