Фондацията представя “Големите БГ рок гласове” във Варна и Добрич

  • Сподели:
Фондацията представя “Големите БГ рок гласове” във Варна и Добрич

В края на супер успешното лято за ,,Фондацията", супергрупата на България се готви за още два специални концерта - във Варна на 12 септември и в Добрич – на 15 септември.

Петимата прекрасни музиканти и любимци на публиката - Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще стъпят за втори път в Летния театър на Варна, след страхотния и напълно разпродаден техен концерт през юни на същото място. Тогава варненци пяха с пълно гърло, заедно с тях, а вечерта беше незабравима.

Този път музикантите ще бъдат в гласовитата компания на Звезди от “Ахат”, Наско от “Б.Т.Р.” и Славин Славчев, и с много специален гост и изненада на вечерта - самият Валди Тотев. На 12 септември, варненци и гостите на града могат да очакват една вълшебна вечер от “Фондацията”, изпълнена с най-любимите и прекрасни БГ песни, издържали проверката на времето и спечелили сърцата на хората.

На 15 септември “Фондацията” ще посети за първи път Летния театър в Добрич, за да се срещне с феновете и приятелите на хубавата българска музика в града. Петимата са подготвили специален сет и обещават да подарят на публиката незабравими емоции, страхотна музика и настроение с песните на “Фондацията”.

До този момент лятното турне на бандата се радва на голям интерес и очаквано огромната любов на феновете на хубавата българска музика. То премина през София, Варна и Пловдив - с пълни зали и повече от отлично настроение. В изминалите, а и в предстоящите концерти, ще звучат едни от най-любимите на поколения българи песни, сред които "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други. 

При провеждане на концертите ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.