Gaiser, Guy J и Sandy Rivera идват за легендарно Хелоуин парти

  • Сподели:
Gaiser, Guy J и Sandy Rivera идват за легендарно Хелоуин парти

Yalta Club крива сезона с традиционното за тях Хелоуин парти. Преобразуването на клуба за парти маратона вече започна, за да посрещне феновете с музика от световни артисти и неповторим хорър декор, зад който стоят много старание и вдъхновение. Датите са 30 и 31 октомври, костюмите са силно препоръчителни, а зад пултовете в двете зали ще чуем Gaiser, Guy J, Sandy Rivera, Juan Alvarez, Stephan Popov, Liubo Ursiny и Michael Veili.

Краят на октомври наближава с пълна сила, а когато  говорим за празнуването на Хелоуин, неизбежно в съзнанието ни изплува името на Yalta. От 2007 година клубът ни дава възможност да усетим магията на този страховит ден чрез грандиозната среда, която се създава специално за събитието.  През годините публиката е ставала свидетел на редица тематични декори, от „Murder on the Dancefloor“ (2010 г.), през „Zombieland“ (2013 г.), до “Haunted House“ (2017 г.) и редица други изумителни издания.  Всяко от тях е уникално, а придържането към темата до най-малкия детайл е основно правило, което не се нарушава.

През последните няколко години Хелоуин изданията на клуба бяха изнесени в големи зали като “Интер Експо Център” и “Арена Армеец”, където хиляди маскирани фенове танцуваха измежду рекорден брой екрани и 10-метрови черепи. За предстоящия уикенд тази година, организаторите искат да върнат духа на партито такъв, какъвто го помним от началото на традицията. По тази причина, избраната локация за тазгодишното издание е именно Yalta Club, където креативността и вниманието към детайла създават специална атмосфера. В двете зали на клуба ще чуем редица артисти и в двата дни. В събота (30 октомври) от 22:30 ч. в Room 1 ще бъдат Gaiser, Juan Alvarez и Stephan Popov, докато в тъмната Room 2 ще звучи хипнотичната музика на Guy J и Liubo Ursiny. В неделя (31 октомври) събитието започва в 19:00 ч., когато клубът ще посрещне една от основните фигури в историята на kluba, Sandy Rivera, който ще пуска в Room 1 заедно с Michael Veili.   

Запазена марка на клуба е и моментът на изненадата, която се счита за изключително важна част от празника. Каква точно е концепцията за партито Immortal Chaos, предстои да разберем съвсем скоро. Едно е сигурно, феновете могат да очакват типичните  мащабни и оригинални декорации. Както винаги, клубът насърчава всички посетители да се превъплътят в любимите си хорър персонажи и да се впуснат в неповторимо изживяване, защото тяхната креативност е това, което прави събитията от този род завършени и още по-запомнящи се.

Yalta Club ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани само при представяне на:

  1. Сертификат за ваксинация.
  2. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.
  3. Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди събитието.
  4. Отрицателен антигенен тест, направен на място в мобилния пункт, който ще бъде позициониран пред клуба за двете събития.