Hendrick’s Odd Party 2023 се задава с нов коктейл от необичайности

  • Сподели:
Hendrick’s Odd Party 2023 се задава с нов коктейл от необичайности

Hendrick’s Odd Party 2023: Разцъфтелиум приветства ценителите на най-възхитителния джин, създаден от човешка ръка, на 23 юни от 16:00 часа в Ботаническата градина на улица Московска 49 в София.

Hendrick’s Odd Party е празник във възхвала на вкуса към необичайното и хората, притежаващи го – индивиди с подчертан вкус към възхитителния джин Hendrick’s.

Ежегодното събитие открай време настъпва скуката по опашката и превръща обикновения петъчен следобед в причудлива авантюра, изпълнена с неочаквани игри и забавления, щедра доза хумор, пищна красота и превъзходен джин. 

Говорещи растения, прелестни нощни пеперуди в човешки облик, ботаническо пиршество и превъзходни джин коктейли са само част от любопитната реалност, в която ще се озоват гостите на Hendrick’s Odd Party 2023: Разцъфтелиум. 

В основата на калейдоскопа от сензорни удоволствия ще бъде Hendrick’s Flora Adora ¬– новото творение на мастър дистилъра Лесли Грейси. Флоралната свежест на лимитираната серия Flora Adora ще разцъфти по небцето на необичайниците и неуморно ще жужи в прескъпите им спомени на наслада, а фаворити като оригиналния джин Hendrick’s, Orbium и Neptunia ще допълнят квартета от коктейлни произведения. 

Ограничено количество предварителни билети за Hendrick’s Odd Party 2023 вече са в продажба на страницата на събитието в Eventim. Билетът включва вход към необичайната реалност на джин Hendrick’s, превъзходен коктейл, любопитни игри с награди и много забавления.

Събитието е за лица над 18-годишна възраст.