И Gentleman потвърди участието си на SPIRIT of Burgas

  • Сподели:
И Gentleman потвърди участието си на SPIRIT of Burgas

Посланикът на реге културата Gentleman е поредната звезда, която потвърди участието си на тазгодишния SPIRIT of Burgas. Той ще зарадва публиката на 5 август, преди на главната сцена на фестивала да избухнат Chase & Status Live и KORN. Реге изпълнителят от Германия ще направи първия си лайв у нас заедно с новата си банда The Evolution.

Gentleman е първият европейски артист, превърнал се в световна реге звезда и спечелил през годините уважението на цялата ямайска сцена. Gentleman придава един нов и отличителен профил на регето. 19-те песни от последния му албум, Diversity, изследват всички форми на реге музиката, в колаборация с няколко континента и с принос от артисти от цял свят.

Кариерата на Tilmann Otto стартира като диджей, а по-късно става вокал на групата Freundeskreis, с която издава хита Tabula Rasa. Следват шест студийни албума, записи с най-големите имена на реге сцената като Barrington Levy, Sizzla, Capleton, множество награди и безбройни концерти. Gentleman не спира да покорява публиката с харизматичното си и емоционално присъствие на сцената. Лайвовете му са истинско пътешествие през roots reggae, неговите ценности и послания, което на моменти избухва в оставящ ни без дъх и изгарящ dancehall-riddim.

И Gentleman потвърди участието си на SPIRIT of Burgas