Идрис Елба в ускоряващия пулса напрегнат трилър ''Звярът''

  • Сподели:
Идрис Елба в ускоряващия пулса напрегнат трилър ''Звярът''

Понякога това, което дебне в храстите, е много по-страшно. 

В ускоряващия пулса напрегнат трилър Звярът Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Отряд самоубийци) влиза в ролята на баща, който заедно с двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв, решен да докаже, че в природата има място само за един върховен хищник. 

Наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, и заедно с двете си дъщери - 18 годишната Мередит (Аяна Хали) и 13 годишната Нора (Лий Сава Джефрис) се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Но това, което започва като вълнуваща семейна ваканция, ще се превърне в напрегната борба за оцеляване.

Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур (Еверест), а сценарият е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по идея на Джейми Праймак Съливан.

Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур, а изпълнителни продуценти са Джейми Праймак Съливан и Бърнард Белю. 

Звярът ни дебне само в кината от 12 август!

Трейлър: YouTube