Излезе нов трейлър на „Матрицата: Възкресения“

  • Сподели:
Излезе нов трейлър на „Матрицата: Възкресения“

Култовата реплика „Все още знам кунг-фун“, която казва героят на Киану Рийвс – Нео, присъства  в най-новия трейлър на дългоочакваното продължение на „Матрицата“, озаглавено „Възкресения“ и ни препраща към предишните части на хитовата поредица.

От видеото с продължителност 2:49 минути става ясно, че Нео е загубил паметта си, но си спомня, че всъщност нищо не е такова, каквото изглежда – живеем в паралелен виртуален свят, в който господстват машини. „Без да знаем сме вкарани в странен, повтарящ се цикъл“ - така започва трейлърът, показвайки ни агент Смит, изчезващата уста от лицето и Тринити (Кери Ан-Мос), която все още е привлечена от Нео.

Продължение на историята обединява кинематографичните икони Нео и Тринито, докато се впускат обратно в Матрицата и още по -дълбоко в заешката дупка. Съкрушително ново приключение с екшън и епичен мащаб, то е разположено в познат, но още по-провокативен свят, където реалността е по-субективна от всякога. Всичко, което е необходимо, за да се види истината, е да освободите ума си.

Актьорският състав на четвъртия филм от поредицата "Матрицата" включва още Джейда Пинкет Смит, Приянка Чопра, Нийл Патрик Харис, Кристина Ричи, Даниел Бернхард, Ламбер Уилсън, Джонатан Гроф. Лана Уашовски е съсценарист, режисьор и продуцент на филма.

Очаквайте "Матрицата: Възкресения" от 22 декември в кината, IMAX и 4DX.