Киану и Александра, които ни карат да вярваме в любовта

  • Сподели:
Киану и Александра, които ни карат да вярваме в любовта

57-годишният Киану Рийвс изглеждаше елегантно в черен костюм до лъчезарната си приятелка Александра Грант, докато присъстваха на гала-концерта на MOCA 2022, който се проведе в The Geffen Contemporary в Лос Анджелис.

Суперзвездата от ''Матрицата'', популярен със своята класа и благородство, се присъедини на червения килим със зашеметяващата си приятелка 48-годишната Александра Грант.

Годишното соаре е тържество за набиране на средства за Музея за съвременно изкуство, който е единственият основан от художници музей в Лос Анджелис, посветен на колекционирането и излагането на съвременно изкуство. Колекцията се състои от приблизително 7 500 предмета и има разнообразна история от новаторски, исторически значими изложби.

Актьорът от ''Джон Уик'' завърши визията си с класически черен костюм, който стилизира с бяла риза и вратовръзка на многоцветни райета. Освен красивата си усмивка, Александра заложи на яркочервена рокля, която подчертаваше изисканите ѝ извивки.

Двамата се държаха за ръце, разговаряйки между снимките.
Киану и Александра за последно бяха забелязани заедно в Берлин, когато той снимаше ''The Matrix 4''.

Грант е визуален художник, работил с Рийвс по множество проекти. Тя е била илюстратор на две книги, написани от актьора: книгата му от 2011 г. ''Ода на щастието'' и книгата му от 2016 г. ''Сенки''. През 2017 г. двойката основават заедно издателска компания X Artists' Books.

Ева Лонгория, Кристен Ритър и Кристина Хендрикс бяха сред другите присъстващи на тържеството за набиране на средства за Музея за съвременно изкуство.